Accident rutier cu victime pe DE 581, pe raza localităţii  Tutova. Un biciclist a murit pe loc după ce a fost acroşat de un Opel

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Evenimentul a avut loc  în această după-amiază. Biciclistul de 61 de ani a intrat de pe un drum lăturalnic pe Drumul European fără să se asigure

În urma cercetărilor efectuate la faţa locului reiese că şoferul autoturismului Opel, un tânăr de 31 de ani, din localitatea Criveşti, comuna Tutova, se deplasa către Bârlad când s-a trezit cu bicilistul în faţă.

Acesta a fost proiectat în partea dreaptă având în vedere sensul de deplasare al maşinii.

Echipajul de ambulanţă sosit la faţa locului nu a putut face altceva decât să constate decesul biciclistului. Cadavrul bărbatului de 61 de ani a fost transportat la morga Bârlad pentru efectuarea necropsiei.

În autoturism se aflau doi pasageri care au necesitat îngrijiri medicale. Ambele victime au refuzat transportul la Spitalul de Urgenţă Bârlad pentru investigaţii suplimentare.

Şoferul a fost testat cu alcool testul, rezultatul fiind negativ.

Poliţiştii de la Biroul Drumuri Naţionale şi Europene continuă cercetările pentru a se stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite