VIDEO Accident grav pe D.N.6, la ieşire din Drobeta Turnu Severin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru persoane au ajuns la spital cu traumatisme şi fracturi la picioare, coloană şi cap. Răniţii sunt investigaţi medical şi în funcţie de rezultat se va decide transferul sau internarea în spitalul judeţean

Şoferul unui autovechicul, care se îndrepta dinspre Gura Văii spre Drobeta Turnu Severin, a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens şi a lovit frontal un taximetru care venea din direcţia opusă. În urma coliziunii, o persoană a rămas încarcerată, iar altele trei au suferit răni grave.

Pompierii de la Detaşamentul de pompieri Drobeta  au intervenit aproximativ 15 minute pentru descarcerarea pasagerului rămas încarcerat.  Mai multe echipaje de poliţie au ajuns la faţa locului pentru cercetări.

„În prezent se efectuează cercetări pentru a stabili care au fost cauzele care au determinat acest accident”, a declarat Nicolae Lohon, purtător de cuvânt la IPJ Mehedinţi.

La spital au ajuns rănite grav patru persoane.„Sunt stabile din punct de vedere hemodinamic, dar au diferite traumatism .O persoană are fracturi la ambele picioare.

Sunt în curs de investigaţii medicale şi în funcţie de rezultat vom stabili dacă rămân aici sau vor fi transferaţi în altă parte”, a declarat Elena Bololoi, purtător de cuvânt la Spitalul Judeţean Mehedinţi. Circulaţia s-a desfăşurat mai bine de o oră pe un singur sens de mers.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite