Percheziţii de amploare la hoţii de locuinţe din Gârla Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O parte din bunurile recuperate de poliţişti FOTO IPJ Mehedinţi
O parte din bunurile recuperate de poliţişti FOTO IPJ Mehedinţi

Percheziţii de amploare luni la Gârla Mare, unde poliţiştii aveau informaţii că la locuinţa unor suspecţi se găsesc mai multe bunuri provenind din spargerile unor locuinţe de pe raza comunei.

Forţe impresionante ale poliţiei din  cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Serviciului de Acţiuni Speciale, Poliţia Oraşului Vânju Mare, Secţia 6 Poliţie Rurală Cujmir şi cei ai Postului de Poliţie Gârla Mare, au împânzit luni dimineaţă întreaga comună.

Vizate au fost mai multe persoane bănuite că au cauzat un prejudiciu de peste 30 000 lei, prin săvârşirea unor infracţiuni de furt din locuinţă. În total, poliţiştii au efectuat 11 percheziţii domiciliare, de unde au fost ridicate motofierăstraie, obiecte electrocasnice, electronice, unelte de pescuit, obiecte de îmbrăcăminte, bormaşini, autofiletante, truse chei mecanice şi obiecte de uz casnic.

Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 80 la sută, bunurile identificate fiind restituite persoanelor vătămate.

perchezitii ale politiei la garla mare FOTO IPJ Mehedinţi
“Tot cu această ocazie au mai fost recuperate bunuri în valoare de 10500 lei ce făceau obiectul cercetărilor în alte cauze penale rămase cu autori neidentificaţi la nivelul Postului de Poliţie Gârla Mare”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Mehedinţi.

Poliţia continuă cercetările în acest caz pentru recuperarea în totalitate a prejudiciului, urmând sa fie făcute propuneri legale faţă de patru suspecţi.
 

Turnu-SeverinPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite