O echipă de jurnalişti din Severin, agresată de un tânăr care a lovit patru maşini

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr în vârstă de 21 de ani a agresat luni o echipă de jurnalişti de la postul local de televiziune RTS, după ce a lovit cu maşina pe care o conducea patru autoturisme staţionate regulamentar într-o parcare din oraş. A înjurat, a scuipat şi a lovit camera de filmat, chiar în faţa mai multor echipaje de la poliţie, sosite la locul accidentului.

Accidentul de circulaţie s-a produs luni după amiază, pe strada Crişan, din cauza vitezei individului recalcitrant.

Pentru că nu a mai putut stăpâni volanul, a lovit patru maşini care erau parcate regulamentar pe marginea drumului, ca pe nişte popice. Întrebat de reporter cum s-a produs accidentul, acesta a început să înjure, să scuipe şi a lovit chiar camera de filmat, chiar dacă la faţa locului erau prezenţi poliţişti de la Serviciul Ordine Publică şi două echipaje de la Biroul Rutier.

După ce a fost imobilizat de poliţişti şi băgat în maşină, prietenii l-au apărat de pe margine cu acelaşi comportament huliganic, şi-au dat pantalonii jos în faţa camerei.

Comportament de huligan la Turnu Severin

“Veni cu viteză. Dinspre pădure veni şi din partea cealaltă veneau maşini şi ca să nu se bage în maşina aia cică se băgă aci. Nu mai zic nimic, tac, că nu e bine să vorbeşti că aşa e tineretul ăsta, îţi dă în cap pe stradă şi te omoară”, a declarat consternată, o femeie care a asistat la scena individului.

Pentru comportamentul huliganic, individul care a lovit cele patru maşini a fost amendat şi de poliţiştii de la Ordine Publică. Amenda în astfel de cazuri este cuprinsă între 200 şi 1000 de lei.

„Am găsit un autoturism BMW înmatriculat în Bulgaria, condus de un cetăţean român, care angajându-se în depăşire, a pierdut controlul volanului şi a intrat în patru autoturisme staţionate regulamentar. De asemenea, va fi sancţionat conform Legii 61/ 1991 pentru atitudine necorespunzătoare şi adresare de injurii”, a declarat Cristian Şoşoi din cadrul Biroului Rutier al municipiului Drobeta Turnu Severin.

După ce au verificat documentele individului, poliţiştii au cerut asigurarea maşinii pe care acesta a declarat că nu o are la el. Acum urmează să verifice dacă seria autoturismului pe care îl conducea corespunde cu cel din certificatul de înmatriculare.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite