IPJ Mehedinţi: Tânărul care a tăiat anvelopele autoturismelor la Gogoşu nu a avut un motiv întemeiat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Incidentul s-a petrecut în centrul comunei Gogoşu FOTO Corina Macavei
Incidentul s-a petrecut în centrul comunei Gogoşu FOTO Corina Macavei

Poliţiştii au audiat persoana care este vinovată de tăierea anvelopelor mai multor autoturisme în comuna Gogoşu. Aceasta s-a aflat în stare avansată de ebrietate şi nu a avut vreun motiv anume pentru fapta comisă.

Joi dimineaţă, poliţiştii Postului de Poliţie Gogoşu au fost sesizaţi telefonic cu privire la faptul că şase autoturisme parcate în zona centrală a localităţii au deteriorate pneurile prin înţepare cu un corp ascuţit.
Comanda inspectoratului a dispus constituirea unei echipe operative complexe care s-au deplasat la faţa locului, iar în urma cercetărilor efecuate a fost identificat suspectul ca fiind un tânăr în vârstă de 24 ani, din comuna Gogoşu, judeţul Mehedinţi.

„Acesta în noaptea de 30.04–01.05.2014, între orele 22.00–02.00, a consumat băuturi alcoolice la un bar amplasat în zona centrală a comunei, ajungând în stare avansată de ebrietate. La plecare s-a deplasat la locuinţa unei rude apropiate, din aceeaşi localitate, căruia i-a distrus două geamuri de la uşa de acces. În drum spre locuinţa sa, cu ajutorul unei foarfece, fără vreun motiv întemeiat, a înţepat şi tăiat anvelopele la şase autoturisme ce erau parcate pe partea carosabilă a drumului public”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Mehedinţi.

În cauză s-a întocmit dosarul penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,distrugere”,  suspectul fiind reţinut pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin cu propunerea corespunzătoare.

Printre autoturismele vandalizate de acesta se numără şi maşina personală a şefului de post din comună şi cea a soţiei primarului comunei Gogoşu.

Citeşte şi:

Şeful de post de poliţie şi soţia primarului din Gogoşu au rămas fără anvelope la autoturismele personale

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite