Bătrân decedat, scos de medicii de la Ambulanţă de sub zăpadă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bătrân a fost scos de sub un strat consistent de zăpadă decedat, după ce un bărbat a sunat la 112 anunţând că acesta este căzut în curtea casei sale din localitatea mehedinţeană Stângăceaua.

Centrul Operaţional Judeţean Mehedinţi a fost sesizat de o persoană cu privire la faptul că un bătrân este căzut în curtea casei sale din localitatea Stângăceaua, judeţul Mehedinţi.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi care a constatat că bătrânul, în vârstă de 82 ani,  nu avea semne vitale, era acoperit cu un strat consistent de zăpadă, iar pământul de sub victimă era uscat.

“Se ia în calcul ipoteza ca decesul să se fi produs înainte de căderile de zăpadă. Din informaţiile pe care le avem, cetăţeanul se afla în evidenţa Serviciului Judeţean de Ambulanţă cu boli cronice (hipertensiune arterială)”, spune cpt. Claudia Mendea, purtătorul de cuvânt al IJJ Mehedinţi.

Poliţiştii de la IPJ Mehedinţi au demarat o anchetă pentru a stabili cauzele şi împrejurările în care s-a produs decesul.

Citiţi şi:

FOTO Iarnă veritabilă la Alexandria. Zăpada viscolită îngreunează munca drumarilor

Atenţie la drum! Ninsoarea îngreunează circulaţia
 

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite