tulcea.adevarul.ro , sursa numărul unu de ştiri a tulcenilor!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
tulcea.adevarul.ro
tulcea.adevarul.ro

Conform cifrelor oficiale înregistrate de Studiul de Audienţă şi Trafic Internet şi trafic.ro, pagina locală a ziarului Adevărul este lider incontestabil în judeţul Tulcea

Săptămânal o medie de aproape douăzeci de mii de tulceni accesează site-ul tulcea.adevarul.ro , prima sursă zilnică de ştiri online din judeţul Tulcea. Conform sati.ro, instrumentul de contorizare a audienţei în mediul online ce aparţine Biroului Român de Audit şi Tiraj, în perioada 5-25 decembrie 2011 site-ul tulcea.adevarul.ro a avut 172.797 de afişări, respectiv 117.225 de vizite. De remarcat ar fi şi faptul că per total 63.827 de persoane au accesat direct homepage-ul tulcea.adevarul.ro , un site integrat în reţeaua Adevărul Holding.
Studiul de Audienţă şi Trafic Internet este un studiu complet nou, realizat după o metodologie acceptată la nivel internaţional, utilizată cu succes în ţări ca Austria, Germania, Spania sau Elveţia şi oferă informaţii detaliate referitoare la traficul, audienţa şi profilele vizitatorilor site-urilor din România.
Precizăm că la categoria mass media nu există alte site-uri din Tulcea înscrise în Studiul de Audienţă şi Trafic Internet. Conform unor statistici realizate gratuit de trafic.ro, cifrele realizate de alte portaluri de ştiri din Tulcea sunt de peste trei ori, respective opt ori mai mici.
„În toată țara, adevarul.ro a fost cel mai citit în 2011 numai pentru că în fiecare oraș am fost cei mai buni. Mulțumită echipelor locale am putut să ajungem în poziția de lideri de piață“ spune Mălin Bot, redactor şef adevarul.ro

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite