Tulcea: A înnebunit patronul unui magazin de băuturi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul unui magazin cu băuturi alcoolice şi răcoritoare, de pe strada Isaccei, a scris mesaje amuzante pe care le-a lipit pe frigiderele puse pe trotuar.  „Atenţie, vă cad plombele!“ sau „A înnebunit patronul!” sunt răvaşe care amuză trecătorii şi-i îndeamnă să cumpere băuturile reci.

Imaginaţia unor administratori de firme din Tulcea este cât se poate de roditoare. Zilele acestea, administratorul unei firme de băuturi  şi-a convins clienţii că are băuturi reci, postând mesaje amuzante pe frigiderele din dotare.

  A înebunit patronul! Cad plombele!

Pe cele două frigidere de pe trotuar, mesajul cu tâlc, „A înnebunit patronu’! Mă ţine în priză 24 de ore din 24, dar am băuturile reci!“ , atrage atenţia.
Al doilea mesaj cu textură comică  este de fapt un avertisment:
„Dacă vă cad plombele,  nu ne asumăm răspunderea. Vina este a frigiderului. Dă băuturile la minim 8 grade!“

 Explicaţia

„Fiecare dintre cumpărători mă întreabă dacă am băuturile reci. Evident, pe  vremea asta caldă cum să le ţin la soare, în căldură? Cine citeşte ce scrie acolo, ar trebui să înţeleagă şi să nu mă mai întrebe. Dar puţini sunt cei care înţeleg mesajul meu.  Aşa că mă întreabă în continuare dacă am băuturi reci. Şi ar mai fi un aspect ce nu trebuie neglijat. Oamenii se opresc să citească şi îşi amintesc că le este sete. Mai ales când este foarte cald, mesajele de pe frigidere le induc dorinţa de a se răcori. Ca atare, cresc vânzările“ a spus Dorel Enache, 40 de ani,  proprietarul frigiderelor „vorbitoare“.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite