Scandal la Consiliul Local Tulcea. Jipa: „Întrebările trebuie să fie inteligente“. Andaluzia: „Răspunsul dumneavoastră este misogin“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Consiliul Local Tulcea FOTO Adevărul
Consiliul Local Tulcea FOTO Adevărul

Bugetul primăriei municipiului Tulcea, precum şi bugetele instituţiilor şi societăţilor subordonate administraţiei locale au fost votate astăzi, într-o şedinţă de Consiliu Local care a durat mai bine de trei ore.

Este vorba despre trei ore în care s-au discutat destule probleme tehnice, pe marginea sumelor alocate pe diverse capitole, dar s-au aruncat şi vorbe mai mult sau mai puţin dure dintr-o tabără politică în alta.

Preşedintele de şedinţă, Andaluzia Luca (PSD) a cerut explicaţii conducerii Societăţii de Servicii Publice în legătură cu sumele alocate pentru chirii, dar şi pe alte capitole.

În replică, directorul SC Servicii Publice, Cezar Jipa, a preluat unul dintre microfoanele din sala de şedinţe (sala Mihail Kogălniceanu a Consiliului Judeţean) şi i-a răspuns consilierului Luca, nu înainte a insista asupra faptului că „şi întrebările ar trebui să fie inteligente“.

Social democrata a ascultat răspunsul, după care i-a replicat directorului Cezar Jipa că, în opinia domniei sale, răspunsul dat a fost misogin.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite