Navrom Delta acuzată de concurență neloială în transport

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronatul Român este nemulțumit de faptul că Navrom Delta este singura beneficiară de subvenție în transportul din Delta Dunării. Conducerea Finanțelor Publice elimină din start ideea de concurență neloială, spunând că singura soluție pentru eliminarea nemulțumirilor este modificarea legislației în domeniu.

Reprezentantul Patronatului Român, avocatul Constantin Ciubotariu a solicitat Prefecturii Tulcea un punct de vedere cu privire la subvenţiile acordate de la bugetul de stat în vederea asigurării  transportului fluvial de pasageri şi al mărfurilor de strictă necesitate între localităţile din Delta Dunării şi municipiul Tulcea. Motivația pornește de la faptul că la ora actuală societatea Navrom Delta este singura beneficiară a subvenției pentru transport.

„Este vorba de subvenționarea unei activități de către statul roman. Discutăm de o problemă cu impact social, economic, în raport cu autoritățile publice. Este subvenționată activitatea unei societăți comeciale în detrimentul altor societăți comerciale. Sunt patroni defavorizați de aceste aspect pentru că ei asigură transport cu navele rapide spre Mila 23 de exemplu, fără niciun fel de subvenție, spune Constantin Ciubotariu.

Citiți în săptămânalul ADS Tulcea cum a obținut Navrom Delta serviciul de transport în Delta Dunării!

Tulcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite