Licitaţie publică pentru deschiderea a şase rute aeriene de pe aeroportul din Tulcea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO FB Aeroportul Tulcea
FOTO FB Aeroportul Tulcea

Licitaţia vizează crearea unor legături aeriene între Tulcea şi şase destinaţii europene. Ofertele primite vor fi deschise pe 15 ianuarie 2019.

Luni, 3 decembrie, Consiliul Judeţean Tulcea şi Regia Autonomă „Delta Dunării” Tulcea au anunţat lansarea procedurii de achiziţie prin selecţie publică a ofertelor pentru acordarea ajutorului de stat la înfiinţare pentru deschiderea de noi rute aeriene de operare de pe Aeroportul ,,Delta Dunării” Tulcea.

Sunt vizate destinaţiile europene: Milan, Madrid, Barcelona, Londra, Frankfurt şi Paris.

Ajutorul de stat la înfiinţare este acordat în baza schemei de ajutor aprobată prin Decizia Comisiei Europene C(2017) 7511 final – Ajutor de stat SA.48345(2017/N)– România – Schema de ajutoare la înfiinţare pentru rute de pe Aeroportul Tulcea.

„Obiectul contractelor ce vor fi încheiate îl constituie realizarea de către transportatorul aerian a serviciilor de transport aerian de pasageri pe ruta/rutele pentru care beneficiază de ajutor de stat la înfiinţare din partea achizitorului. Contractele se vor încheia pe o perioadă de maxim 3 (trei) ani”, se arată în anunţul oficial.

Ofertele pot fi depuse până pe data de 15 ianuarie 2019 la Consiliul Judeţean Tulcea, instituţie de unde pot fi solicitate orice fel de informaţii referitoare la procedura licitaţiei.

Pe aceeaşi temă:

Guvernul României dă bani pentru un proiect mort. 7,1 milioane de lei pentru pista Aeroportului „Delta Dunării“

De ce nu vin turiştii în Deltă: turism la negru, personal de specialitate insuficient, aeroport nefuncţional 

TulceaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite