GALERIE FOTO Accident în centrul municipiului: O copilă de 13 ani, care era pe scuter cu iubitul ei, a ajuns la spital!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident pe strada Isaccei
Accident pe strada Isaccei

Accidentul s-a petrecut luni în jurul orei 17.00, în centrul municipiului Tulcea, pe strada Isaccei (în dreptul magazinului Germanos). Circulația este blocată pe un sens, iar în zonă s-au creat ambuteiaje. Victima a fost preluată de Ambulanță și dusă la Spitalul Județean.

Din primele informații, o Skoda a lovit un scuter pe strada Isaccei. Pe scuter se aflau un băiat de 24 de ani și iubita lui de 13 ani din NIculițel. Fetița de 13 ani are numai o contuzie, dar a fost transportată la spitalul județean pentru mai multe investigații.

Click pe poze pentru fotogalerie!


Click pe poze pentru fotogalerie!

După cum spun poliţiştii, Popa Cătălin (24 ani) din Niculiţel, în timp ce conducea un moped pe strada Isaccei din mun.Tulcea, nu a păstrat distanţa de siguranţă faţă de autoturismul Skoda, condus de Vărzan Ştefan (78 ani) din Tulcea, care circula în faţa sa, intrând în coliziune cu acesta. În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a pasagerei de pe moped, care a rămas internată la spital.
Mopedistul deţine curs de legislaţie rutieră şi nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Conducătorul auto poseda permis de conducere şi nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.


Accident pe strada Isaccei (foto arhivă) Accidentul a avut loc pe strada Isaccei
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite