„Festivalul Naţional al Şanselor Tale“, ediţia a XIII-a

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Festivalul Naţional al Şanselor Tale FOTO Irina Bocăneală
Festivalul Naţional al Şanselor Tale FOTO Irina Bocăneală

Evenimentul a fost organizat în săptămâna 19 – 13 noiembrie, de către Colegiul Tehnic Henri Coandă Tulcea, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Tulcea.

Prima acţiune, derulată pe 20 noiembrie, a avut ca temă „Contribuţia educaţiei nonformale la dezvoltarea competenţelor cheie  în educaţie“. La întâlnire au participat coordonatorii educativi din toate şcolile judeţului Tulcea. Activităţile derulate au implicat o prezentare a metodelor de educaţie nonformală, workshop-ul „Abordări nonformale ale educaţiei în   comunitatea dumneavoastră-  analiza SWOT“, schimbul de experienţe educative şi impresii ale voluntarilor care activează în ONG-uri locale şi naţionale.
A doua acţiune a avut ca grup ţintă persoanele care fac parte din echipele manageriale ale şcolilor tulcene. Tema propusă de colegiu  a fost  „Managementul prin proiecte- Europa la CTHC- diseminare de bune practici“. Cu această ocazie au fost prezentate toate proiectele derulate de Colegiul Tehnic Henri Coandă  în decursul ultimilor şase ani (activităţile au fost dedicate evenimentului din 2012 - Anul European al Îmbătrânirii Active şi al Solidarităţii între Generaţii).
 

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite