Cum se duc banii statului pe proiectele fanteziste ale unui primar din judeţul Tulcea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Pascale, primarul care îşi face stadion şi apoi echipă
Florin Pascale, primarul care îşi face stadion şi apoi echipă

Primarul comunei Niculiţel a cheltuit peste un milion de lei pentru un stadion ce poate fi , conform proiectului, omologat pentru jocuri de liga a doua, deşi nu are nici o echipă de fotbal în sat, iar acum se pregăteşte să construiască un centru turistic, deşi recunoaşte că în sat nu exustă nici o pensiune, iar turiştii nu prea dau pe la ei

Primarul comunei Tulcene Niculiţel  se laudă cu un stadion nou în valoare de peste un milion de lei, bani publici, menţionănd această realizare în cadrul unei conferinţe de presă, la capitolul realizări. În comuna tulceană Niculiţel nu există o echipă de fotbal nici măcar la nivel comunal. Cu toate acestea autorităţile au solicitat şi primit aproape un sfert de milion de euro pentru un stadion ce poate fi omologat la nivelul Ligii a doua, conform proiectului.
„E adevărat,  nu avem echip de fotbal, dar am constatat o mare dorinţă în rândul celor tineri, de la grădiniţă la şcoală şi nu numai, de a practica sportul, aşa că vom avea cu siguranţă şi echipă“ a spus vizibil agasat primarul Pascale.
Singura mare problemă o constituie întreţinerea gazonului, Primăria urmând să achiziţioneze şi o maşină de tuns iarba.

Niculitel

Foto: Stadionul are vestiare, dar nu are echipă locală

Turism fără pensiuni

Recent primarul Pascale a declarat că a iniţiat un nou proiect, respective înfiinţarea unui centru de informare turistică în satul Niculiţel. Primarul recunoaşte că la momentul de faţă nu există în sat nici măcar o unitate de cazare autorizată, dar speră că situaţia se va schimba. Recent în zona Niculiţel a fost descoperită una dintre cele mai vechi terme romane din ţară, cu prilejul unor săpături pentru reazlizarea unei investiţii private. În loc să se gândească la punerea în valoare a investiţiei, primarul Pascale a declarat că va insista pentru continuarea investiţiei private!


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite