VIDEO SUV-ul unui bizon a blocat circulaţia tramvaielor în centrul Timişoarei. Maşina, mutată pe mâni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Circulaţia tramvaielor a fost blocată în centrul Timişoarei de un bizon FOTO Casian Lup
Circulaţia tramvaielor a fost blocată în centrul Timişoarei de un bizon FOTO Casian Lup

O maşină parcată neregulamentar în zona Spitalului de Copii „Louis Ţurcanu” din Timişoara a dat peste cap circulaţia tramvaielor în zona centrală. La faţa locului a ajuns şi Poliţia, dar în lipsa şoferului maşina nu a putut fi mutată decât pe mâini.

Un SUV cu numere de Timiş parcat cu o roată pe trotuar şi una pe liniile de tramvai a blocat minute în şir circulaţia tramvaielor în zona centrală. Şoferul a estimat greşit spaţiul lăsat pentru tramvaie, astfel că în momentul în care mijloacele de transport au trecut prin zonă au fost nevoite să se oprească. La faţa locului au ajuns şi poliţiştii, dar în lipsa şoferului, circulaţia a rămas blocată.  

Potrivit martorilor, posesorul autoturismului ar fi un riveran, maşina fiind condusă alternativ, de un bărbat şi o femeie. Într-un final, mai mulţi oameni prezenţi la faţa locului şi-au unit forţele şi au urnit maşina din loc, astfel că tramvaiele au putut trece milimetric pe lângă autoturismul parcat ilegal. Un martor aflat la faţa locului a declarat că aripa maşinii a suferit mici avarii în momentul în care oamenii au mutat-o. Poliţiştii prezenţi la faţa locului au declarat că maşina este înmatriculată pe societate comercială, urmând ca şoferul să fie identificat şi sancţionat. 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite