VIDEO Accident cu patru victime provocat de un teribilist care „a vrut” să calce un grup de prostituate cu maşina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru tineri au fost răniţi în urma unui accident de circulaţie provocat duminică seara pe Calea Aradului din Timişoara, de către un tânăr teribilist. Şoferul a vrut să facă o glumă, prefăcându-se că intră cu maşina în prostituatele aflate „la lucru”, dar a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un stâlp.

Un grav accident de circulaţie a avut loc duminică seara pe Calea Aradului din Timişoara. Şoferul unui Volkswagen Golf care se îndrepta dinspre centrul oraşului spre ieşirea din Timişoara a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un stâlp de pe marginea drumului.

Potrivit tion.ro, şoferul maşinii în care se aflau doi băieţi şi două fete a pierdut controlul volanului după ce s-a grozăvit, prefăcându-se că intră cu maşina în prostituatele care stau pe Calea Aradului. Potrivit sursei citate, primele care au sărit în ajutorul tinerilor răniţi au fost chiar damele de companie care puteau fi victimele şoferului teribilist. Cei patru tineri au fost transportaţi la spital, iar şoferul s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite