Vameşii şi poliţiştii de frontieră acuzaţi că au luat şpagă de la traficanţi de ţigări au interdicţia de a ieşi din ţară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu toate că au cerut în instanţă să poată ieşi din ţară, pentru a munci în străinătate, să-şi întreţină familiile, vameşii, poliţiştii de frontieră şi celelalte persoane trimise în judecată de DNA pentru implicarea în traficul cu ţigări au interdicţia de a face acest lucru.

Curtea de Apel Timişoara a luat măsura obligării de a nu părăsi ţara faţă de 30 de persoane din cele 69 din dosar care nu o aveau încă. La ora aceasta, toţi inculpaţii din Dosarul Moraviţa au parte de acelaşi regim.

Partidă de sex cu o poliţistă, filmată de ofiţerii anticorupţie

Paranoia microfoanelor la Moraviţa: vameşii şi poliţiştii de frontieră se tem că încă sunt filmaţi şi ascultaţi

Vameş săltat pentru mită: "Sexul şi şpaga sunt reginele vămilor din România"

Curtea de Apel Timişoara a mai dispus ca inculpaţii să respecte următoarele obligaţii: să se prezinte la instanţa de judecată ori de câte ori vor fi chemaţi, să se prezinte la poliţia de domiciliu, de câte ori vor fi chemaţi, să nu îşi schimbe locuinţa fără încuviinţarea instanţei de judecată, să nu deţină şi să nu folosească nici o categorie de arme, să nu se apropie de ceilalţi inculpaţi, precum şi de martorii din dosar şi să nu comunice cu aceştia direct sau indirect, să nu exercite profesia de poliţist sau lucrător vamal pe perioada soluţionării cauzei penale de faţă. Nerespectarea obligaţiilor de mai sus cu rea credinţă, va duce la luarea măsurii arestării preventive faţă de aceştia.

Tupeu de vameş: a vrut să-şi închirieze elicopter din Ungaria ca să vină la serviciu

Vameşi şi poliţişti filmaţi în timp ce urmăreau filme porno

Şeful poliţiştilor de frontieră şpăgari: „Nu ştiam că se lua mită. Sunt şocat!"

Cum a căzut brusc la pat, grav bolnav, bossul vameşilor şpăgari, după ce a aflat că e urmărit penal pentru favorizarea infractorului

Unul dintre vameşii care nu are voie să părăsească ţara chiar dacă deţine o locuinţă în Germania este Cristian Grigore Braga. Faţă de alţi colegi, el are o declaraţie de avere scurtă din care reiese că i-a plăcut străinătatea. Cu un salariu de 3.300 de lei lunar, bărbatul a cumpărat un apartament peste graniţă, tocmai în Germania, alături de soţie.
Ciudat este că în declaraţia de avere a lui Cristian Grigore Braga nu apare nicio locuinţă în ţară, situaţie identică şi în declaraţia soţiei, care este de asemenea vameş, ea fiind repartizată la vama din Aeroportul Internaţional „Traian Vuia" din Timişoara.

Fostul şef al Poliţiei Române apără un vameş arestat pentru şpagă, cu casă în Germania

Funcționarii corupți susțin că au luat mita provocați de agenții sub acoperire

Două vămi din Vestul României, blocate de mascaţi: au fost reţinuţi toţi vameşii şi poliţiştii de frontieră

GALERIE FOTO DE LA DESCINDERILE DIN VAMA MORAVIŢA DIN TIMIŞ

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite