UPDATE Panică într-un cămin al Universităţii de Medicină din Timişoara. Studenţii au fost evacuaţi din cauza fumului venit de la o clădire vecină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii au intervenit cu şase autospeciale FOTO opiniatimisoarei.ro
Pompierii au intervenit cu şase autospeciale FOTO opiniatimisoarei.ro

Studenţii Căminului 2 al Universităţii de Mediniciă şi Farmacie Victor Babeş din Timişoara, aflat în spatele Prefecturii Timiş, a fost evacuat după ce studenţii au văzut un fum gros ieşind din mansardă şi au sunat la 112. Pompierii au intervenit cu şase autospeciale.

UPDATE: Pompierii au încheiat misiunea de la Căminul Universităţii de Medicină, dovedindu-se că totul a fost o alarmă falsă, panica fiind provocată de fumul produs de o sobă dintr-o clădire din apropierea căminului studenţesc. 

Pompierii ISU Banat au fost soliciaţi sâmbătă seara să intervină pentru stingerea unui incediu izbucnit la Căminul 2 al Universităţii de Medicină şi Farmacie Victor Babeş din Timişoara. La faţa locului au fost trimise şase autospeciale, iar căminul a fost evacuat. Pentru asigurarea oridinii la faţa locului au fost trimise şi mai multe echipaje de Jandarmi şi Poliţie.

Din primele informaţii nu există victime, iar potrivit tion.ro, pompierii încearcă să afle care au fost cauzele izbucnirii incendiului .

Vom reveni cu amănunte

TimişoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite