UPDATE La jupuială pe trotuar cu arsenalul „Gheara“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişorenii care au parcat pe trotuar au fost obligaţi să plătească amendă
Timişorenii care au parcat pe trotuar au fost obligaţi să plătească amendă

Zeci de şoferi s-au trezit de dimineaţă cu roţile maşinilor blocate, deşi de ani buni au parcat în aceleaşi locuri fără să păţească nimic. Poliţiştii comunitari au spus că „descinderea” pe străzile din centrul Timişoarei au organizat-o la solicitare pietonilor.

UPDATE
ASTĂZI, ora 10.30:

Poliţia Comunitară şi angajaţii ADP continuă să blocheze roţile maşinilor parcate pe trotuar în zona centrală a oraşului. În acest moment sunt blocate maşinile din zona Piaţa Sfântul Gheorghe - Magazinul Bega - Piaţa Libertăţii. Chiar şi şoferii care au respectat Codul Rutier şi au lăsat un metru de trotuar liber s-au trezit cu roţile blocate. Reprezentanţii ADP de la faţa locului spun că se blochează roţile, în baza unei hotărâri de consiliu local, chiar şi celor care respectă Codul Rutier.

Urmăriţi timisoara.adevarul.ro pentru a afla cum continuă acţiunea în forţă a Poliţiei Comunitare şi ADP, ce spun şefii acestor instituţii, care este opinia timişorenilor amendaţi şi cât costă în total deblocarea roţilor.

Spuneţi mai jos, în secţiunea comentarii care este opinia personală în legătură cu acţiunea în forţă. Puteţi vota în sondajul alăturat!

Citiţi alte detalii şi seara aceasta, în

Stampila ADS

IERI, ORA 11.00:
ADP şi Poliţia Comunitară au pornit o acţiune de amploare de blocare a roţilor maşinilor care au fost parcate şi pe trotuar. Şoferilor nu le-a venit să creadă că maşinile le sunt „imobilizate” fără să fi fost anunţaţi că nu mai pot parca pe  strada Dimitrie Cantemir. „Voi contesta această acţiune. E o porcărie. Îmi parchez maşina de când mă ştiu aici. Până acum nu a fost nicio problemă”, a declarat unul din şoferii care şi-au găsit maşina blocată. ADP şi-a făcut birou mobil în zonă, unde se putea achita pe loc amenda de 400 de lei. Cei care nu au posibilitatea să achite pe loc au rămas cu roţile blocate. Oamenii au ameninţat cu procese, contestaţii şi chiar cu folosirea flexului, pentru a-şi debloca roţile. „Când i-am spus comunitarului că nu am unde să parchez maşina, mi-a răspuns că cine mă pune să vin cu maşina în centru”, a răbufnit un alt nemulţumit.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite