UPDATE Fostul şef al pieţelor din Timişoara, Ionuţ Nasleu, cercetat în libertate sub control judiciar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionuţ Nasleu, fostul şef de la Pieţe SA
Ionuţ Nasleu, fostul şef de la Pieţe SA

Fostul liberal a fost oprit de poliţişti şi adus la Timişoara, pe numele său fiind deschis un dosar de şantaj şi ameninţare, în urma plângerii făcute de jurnaliştii Dragoş Boţa (Pressalert.ro) şi Iulia Boţa (Debanat.ro).

UPDATE: Procurorul de caz din dosarul de şantaj în care este cercetat Ionuţ Nasleu a decis ca fostul şef al pieţelor din Timişoara să fie cercetat în libertate sub control judiciar. 

UPDATE: După mai bine de trei ore de audieri, fostul şef al Pieţelor din Timişoara, Ionuţ Nasleu, a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca procurorul să decidă dacă va fi propus pentru arestare preventivă. 

La două zile după ce a fost demis din funcţia de director general al Pieţe SA din Timişoara, Ionuţ Nasleu a dorit să plece din ţară, se spune că în America, acolo unde deţine un apartament. Nasleu urma să se îmbarce într-o cursă de Istanbul, miercuri, pe Aeroportul Otopeni. Fostul liberal a fost oprit de poliţişti şi adus la Timişoara, pe numele său fiind deschis un dosar de şantaj şi ameninţare, în urma plângerii făcute de jurnaliştii Dragoş Boţa (Pressalert.ro) şi Iulia Boţa (Debanat.ro). 

,,Da. I-am făcut plângere penală lui Ioan Nasleu pentru şantaj şi ameninţare. După ce ani de zile a lansat tot felul de calomnii despre noi în spaţiul public, ne-a dat în judecată şi a pierdut, Nasleu a trecut la nivelul următor – şantajul. Când i-am cerut un punct de vedere, răspunsul a fost un mesaj de ameninţare pentru amândoi. Ni s-a transmis că dacă publicaţiile noastre, Pressalert.ro şi Debanat.ro, vor continua să scrie despre ce face va face publică o pretinsă înregistrare compromiţătoare. Cum nu exisă nimic de acest fel şi pentru că amândoi nu putem accepta ca viaţa noastră şi activitatea profesională să fie negociată, am decis să facem ce este firesc şi normal – să sesizăm autorităţile statului”, au transmis Iulia şi Dragoş Boţa 

“Văzând că actul de sesizare îndeplineşte condiţiile prevăzute de lege şi că nu există vreunul dintre cazurile care împiedica punerea în mişcare sau exercitarea acţiunii penale, în data de 19.02.2021 s-a dispus începerea urmăririi penale in rem cu privire la săvârşirea infractiunilor de ameninţare şi santaj”, se menţionează într-o ordonanta de efectuare a percheziţiei corporale emisă de comisarul sef Silviu Sarbu, de la Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Timis. 

Un echipaj de poliţie din Bucureşti l-a adus până la Sibiu, de unde a fost preluat de poliţiştii timişoreni. 

Vă mai recomandăm:

Şeful pieţelor din Timişoara, intrat într-un conflict dur cu primarul Dominic Fritz, a fost demis

Ionuţ Nasleu a trimis, în stare de urgenţă, maşina de la Pieţe SA la Bucureşti ca să-i fie adusă iubita la Timişoara

Nasleu, şeful pieţelor din Timişoara, a trimis angajaţii societăţii primăriei să-i facă reparaţii în apartamentul secret din Bucureşti

Cine este şeful pieţelor din Timişoara care îl persiflează din SUA pe primarul Fritz: „Naşul meu e milionar în America”

Mesaj incredibil al unui liberal: „Am cedat Timişoara unor personaje virulente, pe care obişnuiam să le batem în şcoală şi cărora le furam mâncarea”

VIDEO Şeful pieţelor din Timişoara, fost consilier al primarului Robu, filmat dând bani unui manelist: „Este o vorbă mare, că Ionuţ are valoare“

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite