Ungurii ne dau iar lecţii usturătoare de turism, ofertele de weekend la spa sunt imbatabile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ofertele vecinilor străini au fost adaptate pentru a-i tenta pe români. Ştrandurile ungureşti şi-au deschis porţile şi îi atrag pe românii din Vestul ţării cu bazine moderne şi multă distracţie.

Tot mai mulţi români aleg să se răcorească în ştrandurile şi piscinele termale din Ungaria. Cei mai norocoşi sunt românii care locuiesc aproape de graniţa de vest, datorită distanţelor rezonabile ce trebuie parcurse.

Cel mai mare SPA din Europa de Sud-Est se deschide lângă graniţa României cu Ungaria



La Gyula, intrarea pentru un adult costă 2.300 de forinţi pentru o zi, echivalentul a 35 de lei, în timp ce la Aquapolis Szeged, biletul pentru o zi este de 4.000 de forinţi sau 61 de lei. Cei din urmă au creat şi un site în limba română, semn că se adresează direct şi locuitorilor din vestul ţării. Ştrandul termal de la Mako se află la 93 de kilometri de Timisoara şi 8 kilometri de Vama Cenad.



GALERIE 3D Cum au construit ungurii cel mai mare SPA din SE Europei la graniţa României


image
image
image

Apă termală naturală

Locaţia de la Mako oferă de la toate tipurile de bazine şi până la tratament balnear, jacuzzi, apă termală, gazoasă, terenuri de tenis sau tratamente electrice. Biletul de intrare la ştrandul din Mako Ungaria este de 1.100 de forinţi, în timp ce un bilet care cuprinde şi saună se ridică la 1.400 de forinţi.  O altă ofertă pentru weekend este Ştrandul Termal „Baile Balneare Hajduszoboszlo”. Cu un bilet care porneşte de la 1.100 de forinţi, ştrandul dispune de trei bazine acoperite şi patru bazine în aer liber, toate cu apă termală naturală. Doritorii pot beneficia de peste 40 de proceduri terapeutice, sub atenta supraveghere a specialiştilor şi medicilor.



CLICK PE POZE PENTRU GALERIE FOTO

image


Condiţii de lux, la preţ de chilipir

„Cele mai frecventate ştranduri din Ungaria sunt cele din Gyula, Battonya, Hajduszoboszlo sau Oroshaza, unde pot fi găsiţi sute de români din vestul României. Românii apreciază apa curată din bazine, curăţenia de pe plaje, dar şi modul civilizat în care agenţii economici îşi tratează clienţii”, a declarat Andreea Zeriu, reprezentant al unei agenţii care distribuie bilete românilor.



Sunshine Aquapolis Szeged - 01 in Szeged
Foto: Tibor Illes, Hungary, Szeged, www.panorama-foto.hu

CLICK AICI PENTRU GALERIA 3D COMPLETA

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite