Un senator a reclamat toate televiziunile din România la CNA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Senatorul Ioan Iovescu. FOTO: Arhiva Adevărul
Senatorul Ioan Iovescu. FOTO: Arhiva Adevărul

Ioan Iovescu, senator PPDD, a făcut o reclamaţie la CNA împotriva tuturor televiziunilor din România. Motivul: diferenţa prea mare între nivelul sonorului unei emisiuni sau al unui film şi nivelul sonorului din calupurile publicitare.

Politicianul a acuzat o situaţie pe care cu siguranţă au observat-o majoritatea telespectatorilor. ”Este o discrepanţă mare între volumul emisiunii şi cel de la publicitate. Ai copil mic, se sperie. Am făcut plângere la CNA. Un mic prag au dreptul să depăşească, eu vreau aceeaşi tonalitate. Am făcut reclamaţie pe general, nu am nominalizat nicio televiziune. O să surzim de la atâtea reclame urlătoare”, spune senatorul PP-DD de Timiş, Ioan Iovescu, citat de ziarulactualitatea.ro.

Ioan Iovescu este una dintre prezenţele mai puţin obişnuite din Parlamentul României. A fost mecanic şi şofer, dar a ajuns senator de Timiş din partea PP-DD după o campanie electorală în care a investit 1.000 de lei. Candidat, la alegerile de anul trecut, în Colegiul 4 pentru Senat în Timiş, Ioan Iovescu s-a confruntat cu unul dintre veteranii scenei politice româneşti, Iie Sârbu (USL), care a şi închis colegiul. Ioan Iovescu a avut 16,22 la sută, adică 8.567 dintre voturile valabil exprimate, şi a fost al treilea în colegiu, după Marcel Paşca (ARD), care a avut cu 415 voturi mai mult. Iovescu a ajuns în Senat în urma redistribuirii şi suplimentării.

Citeşte şi:

Ascensiunea unui şofer: a ajuns senator după o campanie de 1.000 de lei

Stăpân pe volan, stăpân pe ţară. Interviu cu şoferul ajuns senator: „Vreau să schimb Constituţia. Să fie mai simplă!“

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite