Un drum judeţean proaspăt asfaltat se opreşte în câmp, la limita dintre două judeţe VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un drum recent asfaltat de CJ Arad se opreşte în câmp, la limita cu judeţul Timiş FOTO Digi24
Un drum recent asfaltat de CJ Arad se opreşte în câmp, la limita cu judeţul Timiş FOTO Digi24

Situaţie absurdă pe un drum judeţean care leagă judeţele Timiş şi Arad. Un drum judeţean reabilitat de Consiliul Judeţean Arad se termină în câmp, continuându-se în judeţul Timiş cu un drum de pământ.

Se întâmplă la ieşirea din Sânmihaiu German, judeţul Arad, către Timişoara. Potrivit Digi24, drumul a fost reabilitat doar parţial, cu fonduri de la Consiliul Judeţean Arad.

„Este un drum nou, construit de la zero, prin care Consiliul Judeţean doreşte să asigure legatura acelei zone a judeţului Arad, respectiv a judeţului Timiş, cu zonele industriale din Oraşul Pecica din judetul Arad, respectiv racordul la autostrada A1”, a declarat Andrei Ando, directorul de comunicare al CJ Arad pentru Digi 24.

Porţiunea de drum din judeţul Timiş a rămas neasfaltată, fiind doar un drum de pământ şi noroi. „Încă mai avem, din păcate, destul de mult de făcut, mai sunt chiar drumuri judeţene care sunt pietruite sau în stadiul de drum de pământ”, a declarat, potrivit sursei citate, şi preşedintele CJ Timiş Alin Nica.

Vă recomandăm să citiţi şi:

VIDEO Cum s-au „scurs” zeci de mii de euro pentru lucrări la podeţe înfundate şi şanţuri în care bălteşte apa

O comună cu sate fără apă potabilă a plătit pentru montarea unei centrale termice cât ar plăti un privat chibzuit pentru a ridica o casă în roşu

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite