Tânăr de 19 ani, mort după ce a fost lovit, pe trecerea de pietoni, de un Land Rover

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deian Stoin, un tânăr de 19 ani, a murit în urma unui grav accident de circulaţie petrecut miercuri seara, în centrul unui oraş din vestul ţării. Tânărul a fost lovit pe trecerea de pietoni, murind la spital.

Un tânăr de 19 ani din Recaş (judeţul Timiş), intrat în comă după ce a fost lovit miercuri pe trecerea de pietoni din centrul oraşului, a murit joi seara, la spital. Potrivit unor surse judiciare, în timp ce travers ape trecerea de pietoni din centrul oraşului, tânărul a fost lovit în plin de un Land Rover condus de un şofer de 59 de ani din Teleorman.

„Un bărbat de 59 de ani a condus un autoturism pe DN 6 din direcţia Lugoj în direcţia Timişoara, iar în centrul localităţii Recaş a acroşat un pieton care traversa regulamentar partea carosabilă pe trecerea de pietoni marcată si semnalizată corespunzător. În urma accidentului pietonul de 19 ani a fost proiectat într-un alt autoturism care circula din sens opus. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ”, au declarat reprezentanţii Poliţiei Timiş potrivit cărora în cauză a fost întocmit în primă fază un dosar pentru vătămare corporală din culpă, iar ulterior a fost schimbată încadrarea juridică, realizându-se cercetări pentru ucidere din culpă.

Primarul oraşului Recaş, Teodor Pavel, a declarat că pe trecerea de pietoni din centrul oraşului, aflată pe drumul european 70, au avut loc de-a lungul timpului mai multe accidente, făcând repetate solicitări pentru montarea unui semafor. Toate demersurile, susţine primarul, au rămas fără rezultat pentru că CNAIR nu şi-a dat avizul, fiind vorba de un drum european. În privinţa construirii unei pasarele, primarul a declarat că ar fi prea scumpă. 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite