Recompensă de 500 de euro pentru o pisică pierdută: „Scarlet e parte din familie”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Scarlet a dispărut de acasă joia trecută. Cel care o găseşte primeşte 500 de euro Foto redesteptarea.ro
Scarlet a dispărut de acasă joia trecută. Cel care o găseşte primeşte 500 de euro Foto redesteptarea.ro

O familie de lugojeni, a cărei pisică a dispărut de acasă în urmă cu o săptămână oferă o recompensă de 500 de euro celor care ajută la găsirea felinei care răspunde la numele de Scarlet.

O familie din Lugoj este dispusă să facă orice pentru a o aduce acasă pe Scarlet, o pisică din rasa Maincoon care a plecat de la locuinţa acesteia joia trecută. Proprietara felinei spune că a apelat la toate modalităţile în încercarea de a-şi găsi animalul de companie, dar că nu a reuşit să dea de urma acestuia până acum.

Proprietara pisicii a declarat pentru Redeşteptarea că pisica este mai mult decât un animal pentru familia lor, fiind considerată un membru al familiei. „Scarlet e ca şi un membru din familie, sunt sigură că iubitorii de animale înţeleg asta şi o vor aduce acasă”, a declarat lugojeanca.

Femeia a mai spus că oferă o recompensă importantă pentru cel sau cea care o găseşte pe Scarlet. „Răspunde la nume, a dispărut joia trecută. M-am gândit la recompensă şi suntem dispuşi să oferim 500 de euro pentru cel care ne găseşte pisica”, a mai spus proprietara. Cei care pot oferi informaţii despre Scarlet, sunt rugaţi să sune imediat la numărul 0746/356 199, la orice oră, orice informaţie despre locaţia pisicii fiind importantă pentru familia care a pierdut pisica şi care o caută neîncetat de la data dispariţiei.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite