Moarte misterioasă în locuinţa unui preot din Timişoara. In biletul de adio vinovaţi sunt banii şi lipsa prietenilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiriaşul a fost găsit mort după patru zile în care vecinii au fost îngroziţi de un miros urât ce venea din apartamentul preotului. În biletul de adio, chiriaşul spune că "a plecat într-o lume mai bună, în care nu contează banii".

Descoperire macabră, luni seara, într-un bloc de garsoniere din Calea Buziaşului. După patru zile în care au fost chinuiţi de un miros urât ce provenea de la locuinţa unui preot, vecinii au chemat pompierii în ajutor. După ce au spart uşa, pompierii au găsit în locuinţă un bărbat mort. E vorba de chiriaş, care zăcea în pat, acoperit cu o pătură. Lângă pat se afla o oală, în care anchetatorii au crezut că s-ar fi aflat chiar sângele victimei.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

image

Vecinii nu ştiu prea mult despre chiriaş şi nici despre preot, astfel că au apărut o serie de speculaţii. Nici măcar poliţiştii nu ştiu cum a murit victima, mai ales că aceasta nu pare să aibă răni vizibile. Cert este că au găsit un bilet de adio, în care victima îşi cerea scuze pentru faptele ei. Chiriaşul mai menţionează în bilet că a plecat într-o lume mai bună, în care nu contează banii. "Am încercat să îmi fac prieteni şi un scop, dar am eşuat", se mai spune în biletul de adio.

Poliţia a deschis o anchetă în acest caz, însă doar o necropsie va putea oferi mai multe detalii.

Citeşte şi alte materiale scrise de jurnalistul Gerhald Ernst pe blogul acestuia!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite