McDonald’s deschide un restaurant la Dumbrăviţa. Primăria a publicat anunţul privind Plan Urbanistic Zonal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Facebook/McDonalds România
FOTO Facebook/McDonalds România

McDonald’s-ul de la Dumbrăviţa se va construi pe strada Conac, în imediata vecinătate a magazinului Kaufland. Acesta va avea 2.476 de metri pătraţi. Va fi primul McDonald’s din judeţul Timiş care este în afara Timişoarei.

Comuna periurbană Dumbrăviţa, lipită practic de Timişoara, va avea un restaurant McDonald’s. Informaţia a devenit public pe pagina de internet a Primăriei Dumbrăviţa, după publicarea unui anunţ privind intenţia de elaborare de Plan Urbanistic Zonal: „Restaurant McDonald’s tip drive, amplasare semnalistică luminoasă publicitară pe faţadă şi în incintă, mobilier urban, loc de joacă, terasă, circulaţii auto şi pietonale, locuri de parcare, spaţii verzi şi organizare de şantier”.

McDonald’s-ul de la Dumbrăviţa se va construi pe strada Conac, în imediata vecinătate a magazinului Kaufland. Acesta va avea 2.476 de metri pătraţi. 

Va fi primul McDonald’s din judeţul Timiş din afara Timişoarei, unde funcţionează deja patru restaurate.

Primul McDonald’s din Timişoara s-a deschis în 1997, în plin centrul oraşului, în spaţiul fostului Lactobar. Al doilea a apărut lângă stadionul „Dan Păltinişanu”, la începutul anilor 2000, acesta având McDrive şi loc de joacă pentru copii. 

Plan McDonalds

După mulţi ani, abia în 2017 McDonald’s a deschis şi al treilea restaurant în Timişoara. Acesta se află pe strada Circumvalaţiunii. La un an distanţă a mai apărut un McDonald’s şi în Iulius Town.

Vă mai recomandăm să citiţi:

FOTO McDonald’s, un veritabil simbol al capitalismului, a deschis cel de-al treilea restaurant din Timişoara

S-a deschis al patrulea restaurant McDonald’s din Timişoara. Promoţia pentru clienţi valabilă doar trei zile

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite