GALERIE FOTO: Culmea kitsch-ului: Top cele mai stridente case ale ţiganilor din Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În timp ce organizaţiile neguvernamentale luptă pentru drepturile împortiva discriminării ale romilor, o mare parte a acestora se lăfăie în palate parcă deprinse din romane groteşti. Vezi cele mai kitschoase case ale ţiganilor din România.

Bunăstarea dusă la extremă este un din caracteristicile unor zone din Timişoara, în care ţiganii sunt locuitori majoritari. Habitatele pe care şi le-au ridicat semnalizează cu prost gust, compoziţie stridentă şi estetică sofisticată, dusă la exterme.

image

Click pe poze pentru GALERIE FOTO!

Baștanii din Timișoara au petrecut până dimineață cu lăutari și râuri de șampanie franțuzească. Află câți bani au dat invitații la nunta țigănească a anului!

Adevăratele „palate" pe care ţiganii şi le-au ridicat sunt structuri imense, dintre care unele imită arhitectura unor clădiri clebre din lume. Grandomania şi complexele superioare ale „şmecherilor" sunt principalele premise după care se construiesc majoritatea acestor clădiri.

image

Click pe poze pentru GALERIE FOTO!

Paranghelie țigănească de lux: baștanii din Timișoara s-au întrecut în a-și arăta mașinile și vestimentațiile de firmă GALERIE FOTO

De la turnuri impozante şi până la stâlpi imenşi din marmură, terase  şi clădiri întinse pe hectare de teren, ţiganii reuşesc să iasă în evidenţă în orice cartier în care aleg să locuiască.

image

Click pe poze pentru GALERIE FOTO!

Mărturie exclusivă despre scandalul de la Deta: "Ţiganii sunt vinovaţi că au venit cu pistoale şi bâte. Poliţia nu a mişcat un deget"

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite