FOTO Suedezii de la Sabaton au făcut revoluţie la Timişoara. EXIT-ul bănăţean a adunat aseară peste 7.000 de oameni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Atmosferă electrizantă la concertul cu Sabaton FOTO Ştefan Both
Atmosferă electrizantă la concertul cu Sabaton FOTO Ştefan Both

A doua zi a Revolution Festival, exportat la Timişoara de sârbii de la EXIT Novi Sad, a fost un real succes. Sabaton, DJ Fresh, Modestep, Partibrejkers şi mulţi alţi artişti au adunat peste 7.000 de spectatori la Muzeul Satului Bănăţean.

Unii din cei mai de seamă eroi ai scenei europene de heavy metal, suedezii de la Sabaton au susţinut un concert de zile mari la Timişoara. Sabaton domină circuitul de gen de mai bine de un deceniu, cu şapte albume lansate, discuri de aur şi platină, numeroase alte premii şi concerte live cu un public ce depăşeşte jumătate de milion de spectatori. Nordicii au mai fost de trei ori în România, de fiecare dată la Bucureşti. 

“Am întâlnit în România un public fantastic. Ne bucurăm că avem atâţia fani aici. Ultimul concert, la Arenele Romane, a fost foarte reuşit. Este pentru prima dată când venim înt-un alt oraş din România. Am fost anul trecut la EXIT Novi Sad şi ştim că este o organizare impecabilă. Ne aşteptăm ca şi în această seară să avem un public de nota 10”, a spus Pär Sundström, basistul formaţiei Sabaton, înainte de concert. 

Şi nu a greşit. Publicul de la Revolution Festival a fost la înălţime. Cei de la Sabaton au cântat câteva din piesele lor de referinţă, dar şi piese de pe ultimul album „Heroes”, lansat pe 16 mai.

Revolution Festival

Peste 7.000 de spectatori au venit la Muzeul Satului Bănăţean pentru a doua zi de Revolution Festival. În jur de 2.000 de persoane au sosit numai din Serbia, având în vedere că cei care şi-au cumpărat bilete la Festivalul EXIT de la Novi Sad au avut intrare gratuită la festivalul din Timişoara. 

Revolution Festival

Balul de pe Scena Mare a fost deschis de autohtonii de la Metodon Skies, urmaţi de Partibrejkers, o formaţie de rock-n-roll de renume în Serbia. După Sabaton a urmat DJ Fresh. Artistul din Marea Britanie este în momentul de faţă unul dintre cei mai apreciaţi DJ de pe scena mondială de drum and bass şi de dubstep. 

Revolution Festival

O parte din publicul rockerilor suedezi a fost înlocuit de alţi petrecăreţi, mari iubitori de DJ-ială. După DJ Fresh, la miezul nopţii au urcat cei de la Modestep, tot din Anglia, urmaţi de DJ Marky (Brazilia) şi Stamina (UK). Apoi, până dimineaţă, de muzică s-au ocupat Mighty Bugle şi Elementrix. 

Revolution Festival

Foarte animate au fost şi celelalte cinci scene ale noului festival de la Timişoara. Prima ediţie a fost fără îndoială o reuşită şi are toate şansele să crească la anul. Ţinând cont de seriozitatea organizatorilor, Revolution Festival are potenţial să devină un eveniment de marcă pentru întreaga regiune. 

Revolution Festival


FOTO Faceboo/Revolution Festival


Citiţi şi:
 

FOTO A început Revoluţia la Timişoara. Sârbii de la EXIT au adus la Muzeul Satului Bănăţean un mega-festival

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite