EXCLUSIV Magnatul care a demascat mafia din Primăria Timişoara: „Am vrut să mă omor”. Vezi ce l-a oprit!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Neagoe şi soţia sa locuiesc într-o casă de un milion de euro scoasă la licitaţie de bancă
Sorin Neagoe şi soţia sa locuiesc într-o casă de un milion de euro scoasă la licitaţie de bancă

Sorin Neagoe, omul de afaceri timişorean care a condus imperiul imobiliar Italrom, a ajuns într-o situaţie disperată. Soţia omului de afaceri a căzut grav bolnavă după ce firma a intrat în faliment. Neagoe a mărturisit că a vrut să încheie socoteala cu viaţa şi numai rugămintea soţiei l-a oprit.

Citeşte şi:

EXCLUSIV Patronul imperiului imobiliar Italrom demască mafia din primărie. Vizat e "un om din primii patru"

Afacerist trimis la fata lu' tata: „Uite, fata mea e notar stagiar, e tânără. Te rog, dacă nu ai alte obligaţii, vinde apartamentele prin ea"

În perioada de glorie a pieţei imobiliare, Italrom construia şi vindea sute de apartamente în zone foarte bune ale oraşului. S-a întâmplat însă ca firma să construiască un bloc pe un teren furat cu acte false de la primărie. Neagoe a fost considerat de procurori cumpărător de bună-credinţă, dar omul de afaceri nu a fost lăsat să se intabuleze, astfel că blocul a rămas nevândut.

Decăderea

AUDIO Patronul „imperiului” distrus de mafie plânge ca un copil după cei 300 de muncitori: „Cum stau eu acum în faţa lor !?”

O şansă de ieşire din criză era continuarea unui proiect început deja pe Take Ionescu, dar primăria a blocat autorizaţia. Sorin Neagoe susţine că un om din primii patru din primărie i-a cerut două apartamente pentru a se rezolva situaţia. A refuzat să dea în speranţa că o să se rezolve pe cale legală, dar acest lucru nu s-a întâmplat şi „imperiul” imobiliar construit de Neagoe a intrat în faliment.

Boala

AUDIO Patronul „imperiului” ţepuit de mafie are familia distrusă: „Eu nu mai dorm noaptea, soţia s-a îmbolnăvit pe bază nervoasă”

Într-un interviu acordat în urmă cu un an, ziarului „Adevărul”, Sorin Neagoe a mărturisit că odată cu falimentul firmei sale, şi situaţia din familie a fost afectată. Relaţia cu fiul, partener de afaceri în perioada de glorie, s-a răcit, iar soţia s-a îmbolnăvit grav. „Soţia, care era perfect sănătoasă. Acum abia umblă, este şchioapă. Muşchii îi sunt afectaţi pe bază nervoasă. Umblă din spital în spital, fără să-i dăm de cap la ce are. A picat când şi-a dat seama că nu mai avem nici unde sta”, spunea Neagoe acum un an.

Agravarea situaţiei

În ultimul interviu acordat ziarului „Adevărul”, Neagoe a mărturisit că în ultimul an situaţia s-a înrăutăţit şi starea de sănătate a soţiei este tot mai gravă. Omul de afaceri a mai declarat că după intrarea în insolvenţă a vrut să se sinucidă. „Situaţia s-a tot înrăutăţit. Soţia mea este foarte grav bolnavă. Când am intrat în insolvenţă, i-am zis soţiei că singura cale e să mă omor. Mi-a zis: «Sorine, de ce vrei să mă laşi după ce totă viaţa v-am slujit?», în sensul că a avut grijă de familie, de copii. Numai pentru ea am luat decizia să lupt. Nu a fost o frumuseţe, dar a fost o soţie deosebită. Acum trei luni de zile, băiatul a venit aici şi s-a descărcat că din cauza mea şi a ei nu are viitor, că lumea vorbeşte de el în tot locul. Treptat, treptat, soţia a căzut total fără să se mai poate ridica din pat. A ajuns la 51 de kilograme. Acum e în tratament”, a mărturisit Neagoe. Acesta a spus că miliardele de lei vechi pe care le avea în bancă le-a scos până la ultimul leu pentru a plăti salariile angajaţilor. „Am lichidat tot ca să nu am faţă de oameni nicio datorie”, a spus Neagoe.

MAI CITEŞTE DESPRE MAFIA ŢIGĂNESCĂ TIMIŞOREANĂ

Mafia imobiliară ţigănească a fost „păcălită" cu 269.000 de euro de Biserica Penticostală

Victimele terorii imobiliare ţigăneşti

Mafia ţigănească a semănat teroare imobiliară ca în Evul Mediu în capitala Banatului

Baştanii milionari care au fugit de arestare au înşelat un pensionar cu 77.000 de euro

SRI a ascultat convorbirile telefonice ale mafiei imobiliare ţigăneşti

Romii cercetaţi pentru pentru zeci de fapte penale în Germania au înmuiat inima unei judecătoare

Cum a fost "înviată" o bătrână moartă de 20 de ani, ca să i se ia pământul

VOCEA VESTULUI Cum îşi pierd unii vremea

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite