EXCLUSIV: Ilie Năstase a intrat în mari încurcături cu lumea interlopă din Timişoara

0
0

Fostul mare tenismen Ilie Năstase, care a divorţat în urmă cu câteva luni de Amalia, şi-a găsit rapid alinarea la Timişoara. Acesta trăieşte o poveste de iubire cu top-modelul Brigitte Sfăt. Timişoranca este cunoscută pentru trecutul ei tumultos, aceasta făcând şi doi ani de închisoare, fiind acuzată că a comandat sechestrarea unui partener de afaceri.

Ilie Năstase are o relaţie vedeta play-boy, Brigitte Sfăt, o femeie foarte controversată din oraşul de pe Bega, implicată în mai multe infracţiuni şi căsătorită cu celebrul interlop Ovidiu Torj.  Cei doi s-au cunoscut prin intermediul moderatorului de televiziune Mădălin Ionescu, care i-a oferit numărul de telefon fostei sale invitate la emisiune “Acces Direct”. Ilie Năstase şi timişoreanca au fost împreună în mai multe excursii în ultima lună la Viena, Munchen şi Florenţa.

Citiţi şi:

Ilie Năstase își ia haine de burlac de la Viena, fiind cazat în buricul târgului (FOTO)

Ilie Năstase: „Încă mă lupt cu ce-a rămas din Securitate!"

Aseară, cei doi amorezi au luat cina la un restaurant luxos din Timişoara, după ce s-au întors de la Viena. Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt au povestit reporterilor de la Adevărul de Seară, la cină, despre relaţia lor. Citiţi mai multe astăzi în

cap ziar ads
Timişoara


Ultimele știri
Cele mai citite