Educatoarea care i-a terorizat pe copiii unei grădiniţe din Timiş a demisionat şi pleacă din sistem: „E opţiunea dumneaei”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Educatoarea Monica Cermure şi-a dat demisia după ce a fost înregistrată cum îi jigneşte pe copii FOTO pressalert.ro
Educatoarea Monica Cermure şi-a dat demisia după ce a fost înregistrată cum îi jigneşte pe copii FOTO pressalert.ro

Monica Cermure, o educatoare de la grădiniţa din localitatea timişeană Iohanisfeld, acuzată că i-a traumatizat pe copii, urlând la ei şi jignindu-i, şi-a dat demisia. De altfel, una din dorinţele părinţilor ai căror copii au fost în grupa educatoarei Cermure a fost ca educatoarea să nu se mai întoarcă la catedră.

Educatoarea înregistrată cu ajutorul unui reportofon, cusut de hăinuţa unuia dintre copii, cum îi jigneşte pe micuţi şi-a dat demisia din învăţământ. Directoarea şcolii din Iohanisfeld a confirmat pentru „Adevărul” demisia profesoarei susţinând că „este opţiunea dumneaei, nu va mai fi în sistem”. După izbucnirea scandalului de la Iohanisfeld mai mulţi părinţi au declarat că nu se mulţumesc cu suspendarea educatoarei Monica Cermure, dorind să o vadă plecată din învăţământ.

„Nu se poate descrie în cuvinte ce am simţit în momentul în care am auzit înregistrarea. Gestul ei e de neconceput. Nu vreau să o jignesc, dar o astfel de femeie nu mai poate reveni la şcoală. Copiii noştri au fost traumatizaţi. Nu acceptăm suspendarea pentru un an sau doi. Vrem încetarea contractului de muncă”, a declarat Roxana Nicoleta Frăsincar, mama unuia dintre copiii de la Iohanisfeld după izbucnirea scandalului.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite