Bioterapeutul vedetelor din Bucureşti: „Când omul vrea să fie bolnav sau vrea să moară, el va obţine ce-şi doreşte“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tibi Molnar într-un templu budhist din Thailanda FOTO arhivă personală
Tibi Molnar într-un templu budhist din Thailanda FOTO arhivă personală

Tiberiu Molnar, cel mai cunsocut bioenergetician din România, este de cinci ani rezident pe insula Phuket, din Thailanda.

Bioterapeutul Tiberiu Molnar (39 de ani) îşi împarte viaţa între Thailanda şi România. Timişoreanul face deja de cinci ani naveta între insula Phuket şi Bucureşti, cele două locuri unde are cabinet de bioenergie. Iar distanţa nu este deloc mică: aproape 8.000 de kilometri aeriani. 

“Acum aproape cinci ani, nişte prieteni din Braşov m-au luat cu forţa într-un concediu, în Thailanda. După ce m-am întors acasă nu am mai avut pace. Trebuie să mă duc înapoi, dar nu să stau într-un resort, ci să văd cum trăiesc acei oameni. Am vrut să văd cum e să mănânci acolo, să vezi viaţa oamenilor de zi cu zi, cum se duc la lucru, cum trăiesc. Şi m-am întors. Iar acum pot să spun că am o viaţă acolo. Am deschis cabinet pe insula Phuket, prietena e tot din Thailanda”, a declarat Tibi Molnar, unul dintre cei mai cunoscuţi bioenergeticieni din România. 

Încă din adolescenţă era preocupat de autocontrol şi vindecare. A obţinut titlul de “Maestru extrasenzo” la doar 17 ani. La vremea respectivă a fost cel mai tânăr român care a primit atestatul din partea Ministerului Sănătăţii. 

“La 15 ani am citit o carte din domeniu, care mi-a captat atenţia foarte mult. Este vorba de «Controlul minţii», de Jose Silva. I se spune şi «Metoda Silva». A început să mă atragă aceste lucruri, despre vindecare, despre autocontrol. Am descoperit că aproape tot ce se întâmplă cu noi şi în jurul nostru depinde de noi. Asta e o veste bună, pentru că dacă nu ar depinde de noi, nu am putea schimba lucrurile. M-a bucurat să află că putem face schimbări în viaţa noastră. A început setea de a căuta. Atunci l-am cunoscut pe domnul Ladislau Turak, tot un timişorean, care pe vremea aia era preşedintele Asociaţiei de Parapsihologie. El m-a învăţat primele pase bioenergetice”, a spus Molnar. 
 

Primii clienţi au fost colegii de clasă

Primii săi clienţi au fost colegii de clasă şi vecinii, care se plângeau de tot felul de dureri. Specialistul susţine că, teoretic, orice afecţiune poate fi tratată prin bioenergie. 

“Colegii de la şcoală au fost primii pacienţi. Dacă aveau diferite dureri de cap şi de gât, eu le aplicam nişte tehnici. Prima dată, unei colege i-a trecut durerea de gât pentru un sfert de oră. Era o senzaţie mare. Când am prins experienţă şi am învăţat tehnici noi de autocontrol am tratat un caz de astm broşniş, la o vecină. O altă vecină a avut probleme mari în urma unui accident şi nu mai putea umbla fără cârje. În câteva săptămâni au fost nişte schimbări majore şi a început să umble prin curte”, a povestit Molnar. 

Tiberiu Molnar la un templu budist din Phuket

Face masaj fără să atingă omul

Se ştie că fiecare fiinţă vie are un câmp energetic, o vibraţie. Atunci când cineva se îmbolnăveşte, au loc modificări în acest câmp. Bioenergoterapeutul ştie să facă “ordine” în acest câmp energetic cu ajutorul mâinilor, utilizând anumite metode şi tehnici. Astfel, în organism încep foarte repede procese de vindecare.  În cabinetul lui Tibi Molnar din Bucureşti este coadă mereu, atunci când terapeutul revine în ţară. În ce constau şedinţele?
 

“Sunt nişte pase în jurul corpului. E ca un fel de masaj dar fără să atingi omul. Sunt nişte tehnici prin care încerc să echilibrez câmpul energetic al celuilalt. O şedinţă durează un minut-două-trei, depinde. Dar nu se rezolvă nimic într-o şedinţă. Pasele trebuie aplicate cinci sau şapte zile la rând. În primele două-trei, omul simte o stare de somnolenţă. Poate transpira mai mult sau să meargă mai des la toaletă. Organismul începe să lucreze, ca de la un medicament. Apoi începe să simtă anumite schimbări în bine”, a explicat terapeutul. 

“Medicina trebuie să rămână de bază”

Teoretic se poate trata orice afecţiune. Terapeutul susţine însă că primul drum al bolnav trebuie să fie obligatoriu la medic. 

“Cei mai mulţ vin cu probleme reumatice, de digestie, femeile cu probleme ginecologie, dar sunt şi probleme mari grave, cum ar fi cancer, paralizie, urmările unui accident vascular. Organismul tot timpul tinde să se recupereze, aşa este programat genetic. Are o formă, un sistem de funcţionare, are acest dar de a se regla singur. Dar uneori se blochează din anumite motive. Majoritatea sunt necunoscute de ştiinţă. Bioterapeutul ajută la această deblocare. Medicina rămâne să rămână de bază. Dar absolut toţi medicii pe care îi cunosc au fost foarte pozitivi. Un medic este interesat tot timpul să ajute omul să treacă la starea de bine. Când vede că există anumiţi factori care pun o lopată în plus ca omul să se simtă bine, să fie sănătos, e normal că el sprijină, fie că este un ceai, un masaj, o bioterapie”, a mai spus Molnar.

Tiberiu Molnar la un templu budist din Phuket

Sunt boli şi afecţini pentru medicina nu găseşte un răspuns, însă medicina alternativă, printre care bioenergotrapia, a făcut minuni. 

“Dar este valabil şi invers. Sunt cazuri pe care medicul îl rezolvă foarte simplu, iar bioterapeutul nu-l poate rezolva. Vorbim de cazul unui accident. La o fractură nu ai ce să faci tu din punct de vedere bioterapeutic”, a adăugat Tiberiu Molnar. Acesta a afirmă că este foarte importantă atitudinea omului. “La genul de pacient care spune «pe mine oricum nu mă mai ajută nimic» şi să fie convins de asta, acolo nu va ajuta nici medicina. Când omul vrea să fie bolnav sau vrea să moară, el va obţine acest lucru, mai repede sau mai târziu”, a afirmat Molnar.

Bioterapeutul vedetelor din Bucureşti

Pragul cabinetului lui Molnar de la Bucureşti este trecut şi de numeroase vedete din lumea show-bizz-ului, ale sportultu sau din politică. 

“O vedetă nu are organismul diferit de cel al omului de rând. Tot aşa este expus. Poţi să fi şi preot, poţi să fi cel mai sfânt om de pe planetă, valabil pentru toată lumea, când e un dezechilibru şi poate lovi o boală, va lovi”, a declarat bioenergeticianul.
 

Tiberiu Molnar


 

Printre cei care au apelat la Tiberiu Molnar se numără Benone Sinulescu, Angela Similea, Roxana Ciuhulescu (foto), Oana Zăvoranu, prinţesa Caragea sau Corneliu Vadim Tudor.

Viaţa de român în Thailanda

În Thailanda, Tibi Molnar locuieşte în satul Bangtao, din insula Phuket. Când nu este ocupat cu pacienţii thailandezi, îşi petrece timpul pe plaja mării Andaman. Timişoreanul a ajuns să fie un veritabil ambasador al României, oferă sfaturi utile şi îi ajută pe turiştii români care vor să ajungă acolo.

“Cred că s-au dus peste o sută de familii, la recomandarea mea. Thailanda este o ţară interesantă, acolo tot timpul e vara. Ea se numeşte <Ţara zâmbetelor>. Şi când vrea cineva să-ţi tragă o ţeapă, o va face cu zâmbetul pe buze. I se mai spune că este ţara unde se întâlneşte viitorul cu trecutul. Dacă te duci în Bangok, vei vedea că acest oraş este cu 150 de ani în faţa Europei. Dacă te duci la ţară, te poţi întoarce cu 500 de ani. Oamenii trăiesc simplu”, a mai povestit Tibi Molnar. Acesta a îmbrăţişat şi filosofia budhistă. Mai mult, în cabinetul său merg şi călugării budhuişti. 

Tiberiu Molnar la un templu budist din Phuket

“În mod normal un călugăr budhist nu trebuie să fie bolnav. Dacă spune că îl doare spatele, nu mai este călugăr. Aşa e legea lor. Dar suntem toţi oameni. Nu vorbim de călugări budhişti bolnavi, ci vin la mine călugări care vor să facă şedinţe să se simtă mai bine. Budhiştii nu sunt interesaţi de lucrurile materiale. Pentru ei curăţire spirituală şi fizică presupune să nu te îmbolnăveşti”, a explicat tânărul.

Are o obligaţie morală

Tiberiu Molnar susţine că dacă a primit acest dar, de putea vindeca prin bioenergie, are o datorie morală faţă de oameni, astfel că nu poate închide cabinetul din Bucureşti şi prefer să facă naveta între Thailanda şi România. “Mi-am asumat o responsabiliate, iar oamenii se bazează pe mine. Nu pot să le spun să se descruce, pentru că eu acum vreau să mânânc nucă de cocos pe plaja de la Bangtao. Este obligatia morală. Toată viaţa noastră un cadou şi dacă ai fost înzestrat cu un har atunci trebuie să-l cultivi”, a mai spus Tibi Molnar.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite