Baştanul Ionelaş mai stă o lună la închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Curtea de Apel Timişoara a decis ca liderul mafiei imobiliare să rămână în arest. Rudele din clanul Cârpaci s-au adunat pe holurile Palatului Justiţiei. Judecătorii Curţii de Apel Timişoara au decis că baştanul Ionelaş Cârpaci reprezintă pericol social şi trebuie să mai stea după gratii încă 29 de zile.

Patru ore a stat Ionelaş în faţa judecătorilor Curţii de Apel Timişoara la prelungirea mandatului de arestare preventivă. Avocaţii baştanului au renunţat să mai combată acuzaţiile de fals în înscrisuri oficiale în formă continuată, uz de fals,  înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave, instigare la fals şi înşelăciune, instigare la fals intelectual, la fals privind identitatea şi la abuz în serviciu.

Avocaţii lui Ionel Sandner, numele real al lui Ionelaş Cârpaci, au susţinut ideea că şi în libertate clientul lor ar putea fi cercetat. Pe parcursul celor patru ore, rudele lui Cârpaci au stat pe holuri. În lotul Cârpaci mai este implicată şi Safta Criste, soţia fostului procuror general al României, Mircea Criste.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite