Bacalaureat reloaded: Vezi jocul de-a „şoarecele şi pisica” dintre elevi şi autorităţi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autorităţile interzic, elevii încalcă - acesta pare a fi principiul după care se desfăşoară examenul maturităţii, din această toamnă. În timp ce reprezentanţii inspectoratului duc măsurile de siguranţă până la extremă, tinerii vin cu alte metode din ce în ce mai inedite, pentru a trişa.

Elevii care susţin examenul de Bacalaureat din această sesiune par a fi de neoprit, în ceea ce priveşte metodele de a trişa. În plin toi al examemelor, reprezentanţii Inspectoaratului Şcolar Timiş au mai venit cu o normă de siguranţă, pentru a preveni frauda de la examenul maturităţii.

Bacalaureatul groazei, reloaded: sute de elevi timișeni au ratat probe la care nu se putea pica. Vezi cum!

Astfel, începând de astăzi, tinerii vor trebui să se semneze şi pe ciorne, pentru a evita schimbul de informaţii prin intermediul acestora, au anunţat oficialii.

Ultima probă orală pentru codaşii de la Bacalaureat. Tinerii susţin astăzi testul la competenţe digitale

"„Este o măsură suplimentară decisă comisia judeţeană de bacalaureat, din cauză că s-au făcut schimb de ciorne între elevi. Pe fiecare ciornă se va scrie numele şi prenumele candidatului", a explicat inspectorul şcolar al Inspectoratului Şcolar din Timiş, Marin Popescu. Astăzi, peste 3.500 de absolvenţi susţin probele de matematică şi istorie.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite