Astrologul care a prezis acţiunile de amploare ale DNA-ului şi „schimbarea lumii corupte” anunţă pentru 2015 „trei luni de dezvăluiri incendiare”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astrolog colaborator al ziarului Redeşteptarea din Lugoj, Petru Gheleşian a făcut încă din 2012, când DNA-ul nu era nici pe departe la nivelul de acum, o serie de previziuni cu privire la dezvăluirile faptelor de corupţie de pe scena publică. Pentru acest an, astrologul anunţă un an mai liniştit, cu trei luni de dezvăluiri incendiare.

Fără a avea pretenţia că deţine adevărul absolut, Petru Gheleşian a previzionat încă din decembrie 2012 o serie de tentinţe care atunci erau aproape inexistente. Referindu-se în ediţia din 27 decembrie 2012 la previziunile pentru 2013, Gheleşian previziona „tendinţa de dezvăluiri, uneori bruşte, de tip flash, a unor secrete ce păreau foarte bine păzite”.  „Vibraţia saturniană va expune toate lucrurile necurate ascunse (…)  Schimbarea oamenilor cere ca aceştia să treacă prin experienţe uneori dure, dar necesare”, spunea astrologul în decembrie 2012.

În decembrie 2013, astrologul a făcut o serie de previziuni pentru 2014, an care s-a dovedit a coincide cu explodarea unor dosare ca Microsoft, EADS, mafia retrocedărilor sau arestarea şefei DIICOT, Alina Bica. „Conform dorinţei Divine, Pluto are misiunea de a schimba vechea omenire coruptă. El lucrează după principiul - distruge pentru a reconstrui! (...) în 2014 vom avea parte de lucruri care se vor întâmpla sau vor lovi pe neaşteptate. Ca şi în 2013, anul va sta sub semnul dezvăluirilor. Vor ieşi la iveală matrapazlâcuri, lucruri ascunse de către conducători, vor fi multe dezvăluiri surprinzătoare, pentru că este un sistem Uranian la mijloc. Lucrurile merg spre Schimbare, aşa cum spuneam, dar nu prin război, ci (...) prin schimbări la nivel de sisteme de comandă ale societăţii. Perioada aceea bună, plină de bunăvoinţă, când "duduia" economia, era sub semnul Săgetătorului. Acum, evident că lucrurile nu mai pot continua aşa la nivel de structuri conservatoare, legi, orânduire socială, sistem bancar”, spunea astrologul în ediţia din 23 decembrie 2013 a ziarului Redeşteptarea.

”Abia din septembrie intrăm într-o atmosferă mai caldă”

Provocat de jurnaliştii lugojeni săfacă o previziune şi pentru 2015, anul Caprei de lemn, Petru Gheleşian arată un an cu o atmosferă mai destinsă decât în ultimii doi ani. Cel mai important eveniment al anului astral 2015 este, după Petru Gheleşian, faptul că Saturn iese din Scorpion, şi intră în Săgetător, un tranzit care va dura doi ani şi jumătate. Consecinţa va fi o relansare economică şi o relaxare a atmosferei, în general. 2015 este un al al şanselor foarte bune, care vor trebui fructificate însă. 

„Economia se relansează, dar la cârma locomotivei va trebui să avem un tip saturnian, un personaj mai rece, mai calculat, care să ştie când să mai pună cărbuni pe foc, când să dea abur. În lipsa unui astfel de om, şansele bune pe plan economic ar putea fi ratate”, spune Gheleşian.  Cât despre dezvăluirile surprinzătoare şi matrapazlîcurile conducătorilor politici anunţate încă de acum doi ani şi împlinite în ultimele şase luni, astrologul susţine că ele vor fi mai rare, dar apariţiile fulgerătoare vor continua, cu aceleaşi efecte. „Vor fi mai rare în 2015, dar ele se vor activa cu putere timp de trei luni, în perioada verii, sub influenţa planetelor retrograde. Abia după septembrie 2015 îşi intră în drepturi Jupiter marele benefic, în Fecioară, ceea ce va aduce o atmosferă mai caldă”, a mai spus Gheleşian. 

”Românul nu e mămăligă, cum spun unii”

În previziunile pentru România, Gheleşian ia în considerare data de 24 ianuarie 1852. „Trebuie să ţinem cont de harta astrală a României, născută în 1859 prin dubla alegere a lui Alexandru Ioan Cuza în Moldova, la 5 ianuarie şi Muntenia, la 24 ianuarie. Acesta este mereu punctul de plecare pe care îl iau în considerare”, arată Petru Gheleşian. Harta astrală arată şi caracteristicile românilor, caracterizaţi drept isteţi, prietenoşi, dar şi „cârcotaşi”, revoltaţi şi nemulţumiţi de conducătorii lor. 

„Pe de o parte, ascendentul în Rac îi face să fie miloşi, cu frică de Dumnezeu şi să ţină la strămoşi. În ciuda opiniilor contrare, aceste coordonate sunt valabile pentru larga majoritate a populaţiei. Pe de altă parte, Marte în Berbec îi arată pe români drept ambiţioşi, curajoşi, oameni care nu ezită să-şi ia în mâini destinul, chiar şi peste hotare. Aici, iarăşi nu sunt de acord cu teoria aceea că românul e moale, pentru că asta nu rezultă din profilul lui astral. Poate că îndură mai mult ca alţii, dar nu este e "mămăligă", cum spun unii”, a conchis Gheleşian.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite