Angajaţii Primăriei Timişoara chemaţi, printr-un mesaj intern, la mitingul pentru centură organizat de primar. Mitingul ar putea fi doar un concert

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, îi cheamă pe timişoreni la un miting de amploare pentru a cere alocarea fondurilor necesare construirii centurii de ocolire a oraşului. Entuziasmul primarului a cuprins-o şi pe o şefă de serviciu din Primăria Timişoara care le-a trimis tuturor angajaţilor din primărie un email în care îi anunţă că are loc mitingul iniţiat de primar.

Fără doar şi poate, Timişoara are nevoie ca de aer de o centură ocolitoare. Pentru că centura de Sud a Timişoarei nu a fost introdusă în Master Planul pentru Transporturi pe lista de priorităţi, proiectul fiind realizabil abia în anul 2022, primarul Nicolae Robu a iniţiat o acţiune prin care îi cheamă pe timişoreni să iasă în stradă pentru a cere realizarea şoselei de centură. Pornind de la nevoia pe care Timişoara o are, primarul Nicolae Robu se aşteaptă ca numărul participanţilor să fie însemnat.

Rândurile participanţilor la miting ar putea fi îngroşate de angajaţii Primăriei Timişoara, care au fost avertizaţi cu privire la eveniment printr-un email transmis miercuri la ora 12.33, de şefa Serviciului Relaţie Directă cu Cetăţenii, Ioana Georgiu. „MITING  # PRO CENTURA TIMIŞOAREI # , SÂMBĂTĂ  24.09.2016, ORA 11, ÎN PIAŢA  VICTORIEI !!!”, este mesajul transmis de Ioana Georgiu tuturor angajaţilor din Primăria Timişoara. „Nu ştiu dacă i-a spus cineva să trimită sau a făcut-o din exces de zel”, a declarat unul dintre angajaţii Primăriei Timişoara. „Nu i-am cerut eu  să trimită. Dacă m-ar fi întrebat, aş fi zis să nu trimită, dar având  în vedere că este un miting pro, fără nicio conotaţie politică, nu cred că este nicio problemă”, a declarat primarul Nicolae Robu pentru „Adevărul.

Mitingul de amploare anunţat de Primarul Timişoarei ar putea fi doar...un concert, după ce consilierul guvernamental, Cătălin Drulă, a scris pe pagina sa de Facebook că centura de ocolire a Timişoarei este pe lista de priorităţi în ciclul financiar 2014 – 2020. Ca urmare a acestei postări, primarul Nicolae Robu a anunţat că a transmis la CNADNR o adresă în care cere să i se dea asigurări că şoseaua de centură intră în lucru în 2017-2018.

„În cazurile în care răspunsurile la întrebările noastre vor fi mulţumitoare – adică: dacă ni se demonstrează că sunt asiguraţi banii pentru execuţia centurii în 2017 şi 2018, în loc de miting vom avea, în Piaţa Victoriei, un…concert”, a scris Robu pe pagina sa de Facebook. 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite