Tratament personalizat pentru pacienţii trataţi prin hemodializă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pacienţii dializaţi beneficiază de un tratament persoanlizat
Pacienţii dializaţi beneficiază de un tratament persoanlizat

Centrul de hemodializă BBraun Avitum din Târgu-Mureş va introduce în curând un sistemul Nexadia, care va permite optimizarea calităţii tratamentelor de dializă.

Personalizarea tratamentului în funcţie de necesităţile fiecărui pacient este o componentă esenţială a serviciilor medicale BBraun-Avitum.

Astfel, în curând la centrul de hemodializă din Târgu-Mureş se va introduce sistemul Nexadia, care va permire extragerea şi gestionarea datelor despre fiecare pacient în parte. Astfel, acest sistem va uşura munca medicilor şi personalului sanitar, care va avea astfel mai mult timp pe care să-l dedice pacienţilor.

La centrul din Târgu-Mureş analizele pacienţilor dializaţi se fac gratuit, în conformitate cu normele europene de igienă şi protecţie, toate costurile aferente tratamentului şi analizelor fiind suportate de Programul Naţional de Dializă, derulat prin Casa Naţională de Asigurări de Sănătate. 

Pacienţii BBraun Avitum beneficiază şi de transport gratuit către clinică şi alte numeroase facilităţi necesare optimizării timpului petrecut în dializă, precum hrană, programe TV prin cablu, acces la internet şi diverse programe sociale. Centrul de dializă BBraun Avitum din Târgu Mureş funcţionează din 2004, având în prezent 30 de specialişti.

Tot la Târgu-Mureş funcţionează şi  Centrul de Dializă Hiparion, cardiae are o capacitate de 24 de paturi şi peste 20 de cadre medicale.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite