Târgu-Mureş:Spectacol despre viaţă la Teatrul Studio

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Studenţii de la Universitatea de Artă Teatrală din Târgu-Mureş vor pune în scenă spectacolul „The Glory of Living”. Regizorul Marius Oltean pune accent asupra problemei influenţei mediului social asupra implicaţiilor pe care anturajul (familia, prietenii, colegii n.r.) le exercită la întâlnirea cu tinereţea lipsită de experienţa socialului.

Spectacolul aduce în discuţie ideea conform căreia violenţa se naşte din iubire, iar iubirea nu cunoaşte limite. În plus, iubirea şi devotamentul bolnav pot duce la crimă, în timp ce salvarea vine din resursele interioare, din capacitatea de a recunoaşte limitele şi de a le înfrunta.

Distribuţie studenţească

Spectacolul se bucură de o distribuţie bogată în studenţi ai UAT-ului mureşean. Astfel, iubitorii de teatru îi vor regăsi pe Diana Avrămuţ, Sergiu Marocico, Silviu Nistor, Simona Codreanu, Vero Nica, Cristina Iuşan, Cristina König, Jenniffer Corrales. Scenografia poartă semnătura lui László Ildikó. Un bilet la va costa 8 lei pentru adulţi şi 4 lei pentru elevi şi studenţi. Rezervări se pot face la adresa de mail raluca@uat.ro.

Târgu-MureşPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite