Târgu-Mureş: Elefanţii Mandra şi Rani sunt atracţia Circului Gartner

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 Peste 40 de animale, clovni, acrobaţi şi magicieni îi aşteaptă pe mureşeni la spectacolele Circului Gartner, care va fi prezent la Târgu-Mureş până pe data de 26 septembrie.

Mureşenii iubitori de animale, dar şi de senzaţii tari sunt invitaţi diseară la Circul Gartner, amplasat în parcarea hipermarketului Auchan. Reprezentaţiile vor avea loc de la orele 16.00 şi 18.30 atât astăzi cât şi mâine, iar în timpul săptămânii doar de la 18.30.

Circul Gartner le-a pregătit mureşenilor numeroase surprize. Principala atracţie sunt cele două femele de elefant, Mandra şi Rani, care au fiecare aproximativ 40 de ani. „În premieră avem un leu de mare, care se numeşte Enzo, 12 ponei, zebre, şapte cămile, patru dromaderi, şase crocodili, dintre care cel mai mare depăşeşte 2 metri şi încă şase serpi din specii precum anaconda, boa şi piton, cel mai mare de peste 4 metri lungime”, a precizat Robert Gartner, directorul circului.

Potrivit acestuia publicul va mai avea ocazia să vadă şi numere de acrobaţii la trapez, jonglerii, dar şi numere de magie. „Avem peste 30 de performeri , dintre care artişti veniţi de la Circul din Bucureşti, dar şi din Ungaria”, a mai spus directorul circului.

Cei mai bucuroşi de venirea circului în oraş sunt copiii, de aceea conducerea acestuia a decis să le accorde nişte facilităţi. „Am împărţit 25.000 depliante în şcolile din oraş, iar fiecare elev care prezintă acel pliant va intra gratuit, dacă este însoţit de un adult care îşi plăteşte biletul”, a mai spus directorul.

Preţul unui bilet este de 20 de lei pentru copii şi 30 de lei pentru adulţi.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite