GALERIE FOTO - "Exemplu" de civilizaţie. Gunoaie aruncate de mureşeni în pârâul Pokloş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pârâul Pokloş - groapa de gunoi a mureşenilor
Pârâul Pokloş - groapa de gunoi a mureşenilor

Deşi se presupune că mureşenii sunt civilizaţi şi oraşul nostru chiar este recunoscut, cel puţin pe hârtie, ca fiind "oraşul florilor", iată că foarte mulţi conlocuitori nu fac altceva decât să-şi bată joc de mediul înconjurător şi implicit de oraşul în care trăiesc.

Cauciucuri, pet-uri, cutii de carton şi multe alte gunoaie zac în apa îngheţară a pârâului Pokloş, în zona străzilor Rodniciei şi Viitorului din cartierul Tudor Vladimirescu. În plus, de parcă n-ar fi suficient, o grămadă de gunoaie a fost atent adunată chiar pe malul pârâului, în ciuda faptului că la nici doi metri distanţă există un spaţiu special amenajat pentru depunerea deşeurilor.

Click pe poze pentru o GALERIE FOTO cu pârâul Pokloş

Pârâul Pokloş - groapa de gunoi a mureşenilor 1

Motivele pentru care gunoaiele au fost adunate pe mal şi nu în pubele sunt peste puterea noastră de înţelegere şi dau dovadă de lipsa crasă de civilizaţie a unor târgumureşeni din zona respectivă. Asta în condiţiile în care la nici 200 de metri distanţă, în apropiere de zona Dacia, pârâul este păstrat curat, ceea ce oferă trecătorilor o privelişte plăcută.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite