FCM Târgu-Mureş şi-a prezentat achiziţiile cu care speră să scape de retrogradare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jucătorii transferaţi în pauza competiţională au fost prezentaţi în cadrul unei conferinţe de presă
Jucătorii transferaţi în pauza competiţională au fost prezentaţi în cadrul unei conferinţe de presă

Conducerea clubului mureşean şi-a prezentat jucătorii nou-veniţi la echipă. Este vorba de fundaşii Sergiu Homei şi Andrei Cordoş, mijlocaşul Giani Kiriţă şi atacanţii Vlad Bujor şi Goran Ljubojevic.

La conferinţa de presă de prezentare a noilor achiziţii a fost păstrat şi un scaun gol, pe care se afla încă un tricou. Este vorba de cel al lui Laszlo Sepsi. Situaţia jucătorului a fost explicată de către directorul general, Anton Heleşteanu, care a prezentat şi documentul oficial cu privire la jucătorul Laszlo Sepsi. "Conform decizie TAS (Tribunalul de Arbitraj Sportiv), Sepsi este jucător liber. Noi ni-l dorim foarte mult dar, deocamdată nu am reuşit să îl legitimăm. Sper ca acest lucru să se întâmple cât mai repede, poate chiar pentru jocul de vineri, împotriva celor de la CFR Cluj", a declarat Heleşteanu.

"Mă bucur că am venit la FCM Târgu-Mureş, chiar dacă sunt împrumutat până la vară, sper ca prin evoluţiile mele să ajut echipa" - Sergiu Homei.

"După Dinamo, opţiunea mea a fost Tîrgu-Mureşul pentru a-mi continua cariera în România. Sunt sigur că am făcut o alegere bună şi vom avea succes în partea a doua a campionatului" - Giani Kiriţă.

"Pentru mine este o revenire la FCM Târgu-Mureş, după campionatul trecut. Ştiu că vom avea partide dificile, adversarii vor fi foarte motivaţi, dar şi noi suntem pregătiţi să facem o figură frumoasă" - Andrei Cordoş.

"Mă bucur că am semnat cu FCM Târgu-Mureş şi voi juca în Liga 1. Sper ca prin evoluţia mea să mulţumesc conducerii pentru încrederea acordată, iar asta înseamnă cât mai multe goluri în porţile adversarilor" - Vlad Bujor.

"Este un oraş foarte frumos, atmosfera din sânul echipei este una excelentă. Sper să îmi aduc aportul la îndeplinirea obiectivului echipei, acela de a rămâne în prima ligă" - Goran Ljubojevic.


Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite