VIDEO Raliu pe cel mai înalt drum din ţară. Dani Oţil se va număra printre concurenţii de la Campionatul Naţional de Viteză în Coastă de la Rânca

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dani Oţil, prezentator al emisiunii “Neatza cu Răzvan şi Dani”, va participa la Campionatul Naţional de Viteză în Coastă, Cupa Gorjului „Vino Acasă la Brâncuşi”, competiţie care se va desfăşura în perioada 9-10 iulie 2016, la Rânca.  Dani Oţil va concura cu o maşină Renault Clio, care a fost modificată pentru cursele de acest gen.

Cea de-a patra etapă a Campionatul Naţional de Viteză Dunlop Cupa Gorjului – „Vino acasă la Brâncuşi!“, Rânca 2016, este organizată de către Clubul Sportiv Autocorex din Târgu Jiu, Federaţia Română de Automobilism Sportiv şi Ministerul Tineretului şi Sportului. La Rânca vor participa cei mai buni piloţi de viteză în coastă din ţară. 

Paradă a motocicletelor

Campionatul Naţional de Viteză în Coastă de la Rânca se va desfăşura peTransalpina, cel mai înalt drum din ţară, pe un traseu amenajat între kilometri 17 şi 22. 

Duminică, în ziua premierii, pe Transalpina va avea loc şi o paradă de motociclete.

În data de 9 iulie, circulaţia autovehiculelor va fi întreruptă în intervalul orar 8.00 – 13.00 şi 14.00- 19.30. Pe 10 iulie, circulaţia va fi oprită între 8.00 – 12.00 şi 13.00 - 18.00. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite