VIDEO Bătrân din Lelești, jefuit de 340 milioane de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suspecții au fost prinși în Bumbești Pițic
Suspecții au fost prinși în Bumbești Pițic

Un bătrân din comuna Lelești a fost jefuit, ieri, de trei tineri prahoveni, care au intrat în curtea locuinței sub pretextul că vor să cumpere deșeuri din mase plastice.

Polițiștii au reușit să-i prindă pe hoții la scurt timp după sesizarea furtului. Aceștia intenționau să părăsească județul Gorj, fiind depistați pe raza comunei Bumbești Pițic. „Poliţia Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112, de către D.N., despre faptul că în jurul orelor 11:45, bunicul său D.I., de 77 ani, din comuna Leleşti, judeţul Gorj, a primit în curtea imobilului un grup de persoane necunoscute care, sub pretextul că vor să achiziţioneze deşeuri din material plastic, au profitat de neatenţia acestuia, au pătruns în locuinţă şi, dintr-o cameră, i-au sustras o valiză din metal în care se afla suma de peste 30.000 lei. Totodată, apelantul le-a relatat poliţiştilor că suspecţii au plecat de la locul faptei, spre municipiul Târgu-Jiu, cu un autoturism înmatriculat în străinătate, de culoare închisă. Având în vedere informaţiile furnizate de către apelant, pe arterele de circulaţie din judeţ, au fost instituite mai multe filtre pentru depistarea autovehiculului cu care se deplasau suspecţii. În jurul orei 14:00, poliţiştii care acţionau în filtrul instituit pe DN 67, pe raza comunei Bumbeşti-Piţic, au oprit un autoturism ce corespundea descrierii apelantului şi părţii vătămate. La volanul autovehiculului, care se deplasa din direcţia Târgu-Jiu – Râmnicu-Vâlcea, a fost identificat M.D., de 25 ani, din judeţul Prahova. În autovehicul se aflau şi persoanele suspectate că au pătruns în locuinţa părţii vătămate, respectiv o femeie, C.I., de 28 ani, din comuna Şirna, judeţul Prahova şi doi bărbaţi, I.W.I., de 22 ani şi M.G., de 33 ani, toţi din oraşul Mizil, judeţul Prahova.Pe parcursul cercetărilor, poliţiştii au recuperat şi restituit părţii vătămate, atât suma de bani sustrasă din locuinţă, respectiv 34.000 de lei, cât şi cutia metalică în care acesta îşi ţinea suma de bani“, a spus Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Poliției Gorj.
Judecătoria Târgu Jiu a confirmat propunerea de arestare preventivă formulată de poliţişti faţă de cei trei suspecţi din judeţul Prahova, pe numele suspecţilor fiind emise mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 25 de zile.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite