Vicepreşedintele PSD Gorj, Andrei Maioreanu, propulsat director general adjunct al societăţii Hidroelectrica Serv Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andrei Maioreau, vicepreşedintele PSD Gorj, a fost numit, astăzi, în funcţia de director general adjunct la Hidroelectrica Serv Bucureşti.

Maioreanu rămăsese şomer după ce a fost pus pe liber de la Hidroelectrica sucursala Târgu Jiu, iar, mai înainte de asta,  a fost înlocuit şi din Consiliul de Supraveghere de la Transelectrica. Vicepreşedintele PSD Gorj susţine că principala sa ţintă, din noul post pe care îl ocupă, va fi aceea de a finaliza hidrocentralele de pe Jiu: „Ieri a a vut loc şedinţa Consiliului de Administraţie, iar printre multele puncte de pe ordinea de zi a fost şi cel cu privire la noua organigramă. De ieri, am fost numit în funcţia de director general adjunct. Numirea aceasta s-a făcut în urma unei selecţii a mai multor CV-uri care au fost depuse pentru acest post.Sunt foarte multe lucruri de rezolvat de acum încolo. Ne ăpunem la ăpunct priorităţile. Eu mă orientez către amenajarea hidroenergetică de pe Bumbeşti-Livezeni, u nde nivelul de execuţie este de peste 70 la sută“.
 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite