Taximetrist dat dispărut, găsit decedat într-o pădure de la marginea municipiului Târgu Jiu

0
0
Taximetristul a fost găsit decedat în propria maşină aflată la marginea unei păduri    Foto: gorjonline.ro
Taximetristul a fost găsit decedat în propria maşină aflată la marginea unei păduri    Foto: gorjonline.ro

Un taximetrist, în vârstă de 38 de ani, din municipiul Târgu Jiu, care era de negăsit de două zile a fost găsit decedat, astăzi, în pădurea din zona Drăgoieni, de la marginea municipiului Târgu Jiu.

Potrivit unui martor, acesta era căzut între banchete cu faţa în jos. Maşina se afla parcată pe marginea drumului din pădure.

Un localnic a găsit maşina şi trupul neînsufleţit. Acesta a spus că maşina era de trei zile în locul respectiv, dar s-a apropiat: „Am văzut maşina de vreo trei zile, dar nu m-am dus să văd ce e cu ea. Până la urmă mi-am făcut curaj, pentru că nu se mai mişcase de acolo. M-am apropiat şi l-am văzut căzut între banchetele din faţă. M-am speriat. Am sesizat poliţia. Era puţin deschis geamul din spate“.

Poliţiştii cercetează moartea taximetristului

Mai multe echipaje de poliţie, inclusiv criminalişti, au sosit la faţa locului pentru a efectua cercetări.

Şi un echipaj de la ambulanţă a venit în pădurea Drăgoieni, dar s-a constatat că bărbatul era decedat.

Poliţia Gorj a deschis un dosar penal pentru moarte suspectă şi vor stabili condiţiile în care s-a produs evenimentul.

taximetrist foto

Taximetristul ar fi suferit de o afecţiune

Mai mulţi colegi de-ai taximetristului au venit la faţa locului. Aceştia spun că nu suferea de depresie şi că nu avea alte probleme.

Potrivit unor informaţii din rândul taximetriştilor, bărbatul suferea de o anumită boală, iar în urmă cu mai mulţi ani a fost implicat într-un eveniment rutier din cauza unei crize. „Este un băiat foarte cuminte, cu bun simţ. Era un băiat optimist. Este inexplicabil ceea ce s-a întâmplat. Am vorbit cu mai mulţi colegi care mi-au spus că au băut o cafea în zona Gării pe 1 februarie şi de atunci nu se mai ştie nimic de el. Poate a luat pe cineva“, ne-a spus un taximetrist.

Familia a alertat poliţia după ce nu a mai putut să ia legătura cu acesta, telefonul fiind închis, iar el nu mai era de găsit de pe data de 1 februarie.

Vasile Cioboiu era căutat de familie cu ajutorul reţelelor sociale, rugând ca mesajul să fie distribuit. El nu putea fi contactat pe telefonul mobil şi nu pleca fără să anunţe.

Târgu-Jiu


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri