Târgu-Jiu: Dulca spune că Pandurii au meritat victoria

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Dulca spune că Pandurii au meritat victoria
Târgu-Jiu: Dulca spune că Pandurii au meritat victoria

Antrenorul vasluienilor, Cristian Dulca, consideră că Pandurii a meritat victoria la jocul de la Târgu Jiu pierdut de echipa sa fără scuze. Acesta nu crede că echipa sa e obosită după meciurile internaţionale pentru că în minutul 90 cei de la Vaslui făceau încă presing.

Dulca a apreciat după meci că jucătorii săi au greşit mai mult iar faptul că echipa nu a mai fost la fel de omogenă din cauza schimbărilor efectuate i-a afectat jocul: „Noi am făcut multe greşeli personale şi de aceea am pierdut. Au apărut şi câteva schimbări în primul 11 pentru că am jucat la trei zile de Omonia şi trebuia să le facem. Meciul a avut acest curs pentru că am primit gol repede după care am avut multe ocazii din care n-am înscris.”

Antrenorul oaspeţilor a lăudat şi Pandurii dar mai ales pe antrenorul acestora concluzionând că au meritat victoria: „Pandurii are un lot bun după cum s-a văzut, au şi  un antrenor cu experienţă, au făcut ce trebuia făcut, s-au blocat în apărare şi le-a ieşit. Dacă au câştigat însemnă că au şi meritat. E un eşc fără scuze pentru echipa mea dar mergem înainte pentru că avem un program încărcat. Nu cred că suntem oboisiţi pentru că în minutul 90 făceam presing.”

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite