Sirenele vor suna în a treia zi a noului an. „Recomandăm cetăţenilor să rămână calmi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sirenele vor suna astăzi pe teritoriul judeţului Gorj
Sirenele vor suna astăzi pe teritoriul judeţului Gorj

Sirenele de alarmare vor răsuna, astăzi, pe întreg teritoriu al judeţului Gorj în cadrul unui exerciţiu pentru testarea stării de operativitate a echipamentelor dedicate de alarmare a populaţiei.

Exerciţiul este organizat de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Gorj. Sirenele vor răsuna astăzi, între orele 10,00 şi 11,00. 

„Recomandăm cetăţenilor să rămână calmi şi să urmărească informările Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Lt.col. Dumitru Petrescu” al Judeţului Gorj, precum şi ale autorităţilor administraţiei publice locale“, se arată într-un com,unicat de presă al ISU Gorj.

Exerciţiul se desfăşoară din luna august

Exerciţiul este organizat pentru obţinerea unor date reale privind starea de operativitate a echipamentelor dedicate de avertizare/alarmare a populaţiei şi gradul de acoperire acustică, precum şi pentru antrenarea autorităţilor administraţiei publice locale şi pregătirea populaţiei prin cunoaşterea semnificaţiei semnalelor de alarmare. ISU  Gorj desfăşoară exerciţii pentru verificarea funcţionării sirenelor de alarmare publică, prin acţionarea acestora în zona de competenţă, din luna august a anului 2017, în prima zi de miercuri a fiecărei luni.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite