Patru mini Carrefour la Târgu Jiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Unul dintre magazine va funcţiona în incinta Hotelului Gorj
Unul dintre magazine va funcţiona în incinta Hotelului Gorj

Una dintre cele mai mari companii de vânzări din lume va deschide la Târgu-Jiu încă patru supermaketuri, pe lângă centrul comercial care va funcţiona în incinta mall-ului.

Patru magazine MiniCarrefour fvor fi deschise în municipiul Târgu Jiu. Reprezentanţii societăţii au purtat, deja, o serie de discuţii cu autorităţile locale cu privire la deschiderea noilor supermaket-uri. Unul dintre acestea va fi amplasat în centrul municipiului Târgu-Jiu, chiar pe Calea Eroilor. Primarul municipiului Târgu-Jiu, Florin Cârciumaru, a discutat cu directorul general al companiei cu privire la realizarea aprovizionării, pentru că zona este deosebit de aglomerată. Astfel, marfa va fi adusă pe timpul nopţii: „Din discuţiile pe care le-am avut cu directorul general al societăţii din România pot să spun că cele patru mini Carrefour-uri vo9r fi amenajare în zona Hotel Gorj, restaurantului Bulevard de la Gară, în zona străzii Ana Ipătescu şi în încă o locaţie care urmează să fie stabilită“. 

Compania franceză, una dintre cele mai mari din lume în domeniul de retailer,  va mai deschide un hypermaket în mall-ul care va fi inaugurat până la sfârşitul anului.

Târgu-JiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite