O fabrică de componente auto se reprofilează şi produce echipamente de protecţie împotriva noului coronavirus

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O fabrică din localitatea Rovinari, judeţul Gorj, care producea componente auto, s-a reprofilat şi realizează echipamente de protecţie împotriva noului coronavirus.

Fabrica produce centuri de siguranţă pentru marii producători de automobile. Reprezentanţii unităţii au anunţat că a demarat procesul de fabricare a echipamentelor de protecţie: „Astăzi, când înţelegem impactul crizei pe care o traversăm asupra activităţii noastre, ne-am orientat spre noi direcţii: producţie de halate de vizitare şi combinezoane de lucru.

Noile noastre produse sunt create de ei – colegii noştri devotaţi care îşi doresc să ne rămână alături şi să înveţe noi abilităţi. Vi le punem la dispoziţie cu credinţă că putem face diferenţa pozitiva în modul cum lucraţi şi în vieţile lor“, este anunţul făcut pe Facebook de către reprezentanţii societăţii Moveos.

Materia primăm provine din Republica Moldova

Materia primă provine din Republica Moldova, compania MOVEOS fiind unic importator.

„Din discuţiile purtate cu managerii companiei, am aflat că au în curs de certificare sanitară şi materialele pentru producţia de măşti medicale.

Până la debutul pandemiei, in fabrica MOVEOS de la Rovinari se produceau centuri de siguranţă auto.

Pentru ca angajaţii să nu fie trimişi în şomaj tehnic, şi ca să se suplinească necesarul de echipamente de protecţie de pe piaţă, conducerea companiei MOVEOS şi-a recalificat salariaţii şi iată-i, acum, producând ceea ce este necesar mai mult ca oricând.

Preţurile de vânzare au fost stabilite în aşa fel încât compania să nu iasă în pierdere, şi nu s-a vizat niciun fel de profit“, a spus primarul localităţii Rovinari.

Târgu-JiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite